Κοινωνία

Ξέσπασε ο πατέρας του Ζάκ Κωστόπουλου!

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για το τραγικότατο συμβάν και για το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν το παιδί. Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Πρόκειται για δολοφονία και δε θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό».

Ξεκαθάρισε πως ο γιος του δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα και η οικογένειά του ήταν πάντα διατεθειμένη να τον βοηθήσει, επομένως δεν είχε κανέναν κίνητρο να διαπράξει ληστεία.

Σε ότι έχει να κάνει με τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα που συνέβησαν την Παρασκευή ο πατέρας του Ζακ ανέφερε: «Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καυγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε»

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa