Πολιτική

Ξέσπασε (πάλι) κατά της Δικαιοσύνης ο Πολάκης – Η ανάρτηση που… άναψε φωτιές!

Βαριά πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης την διαβίβαση της δικογραφίας γύρω από την υπόθεση με το τηλεφώνημά του στον Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή, και το αίτημα της Δικαιοσύνης για άρση της ασυλίας του. Εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, ο αναπληρωτής υπουργός υποστηρίζει πως η κίνηση έγινε με πολιτικά κίνητρα από τους εισαγγελείς.

Ο Παύλος Πολάκης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά τις επιθέσεις του σε αντιπάλους του, κατηγορώντας την Δικαιοσύνη πως δεν ασχολείται με αυτές, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πολλοί μήνες από τις αρχικές του καταγγελίες.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

Ένα χρόνο οι διώξεις στη Νοβάρτις δεν ασκούνται γιατί περίμενε η Εισαγγελεία (σικ) διαφθοράς το πόρισμα για την «αντικειμενικοποίηση του ύψους της ζημιάς του δημοσίου»που έπρεπε να ετοιμάσει η Γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης!
Τώρα ετοιμάστηκε το πόρισμα ,άρα ;;;;;

-Από τον Ιούνιο του 2018 ασκήθηκε δίωξη για δυο κακουργήματα στη συμμορία του Κεελπνο (Πουλής Θεοφιλατου Παπαδημητριου ,Πολυζου κλπ) για τους 23 διορισμούς του Γεωργιάδη και τώρα πρόσθετη νέα δίωξη πάλι για κακουργήματα για άλλους 74 διορισμούς!!! Η ανάκριση ακόμα να ξεκινήσει!!!!!!

-Από το Φλεβάρη του 2018 ασκήθηκε δίωξη στο ΦΡΟΥΖΗ της Νοβαρτις για ενεργητική δωροδοκία (μιζώνοντας (σικ) δηλαδή) .Η ανάκριση ακόμα να ξεκινήσει !!!!

-Από το Δεκέμβρη του 2015 και το Φλεβάρη του 2016 εχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελεια διαφθοράς τα πορίσματα του ΣΕΥΠ για τις διαφημιστικές καμπάνιες του Κεελπνο για τον καρκίνο που ανέλαβε η κυρία Στουρνάρα καθώς και η υπόθεση του Συνεδρίου E-health που πάλι με στημένη απευθείας ανάθεση ανέλαβε η κυρια Στουρνάρα !!!!! Η εξέταση των ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ πορισμάτων για άσκηση διώξεων ακόμα να τελειώσουν!!!!!!!!!!!!

-Επίσης τα πορίσματα για τη διαφημιστική δαπάνη με τα ψεύτικα σάιτ του Κεελπνο ,ο διαχειριστικός έλεγχος ,η υπόθεση της μητρόπολης Καισαριανής,του κτιρίου του Κεελπνο ,των θερμικών καμερών κλπ κλπ κλπ που έχει διαβιβάσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλης και εγώ προσωπικά ένα σκασμό στοιχεία στην Εισαγγελεια και στους επιθεωρητές ακόμα να τελειώσουν και να ασκηθούν διώξεις στη συμμορία και στους πολιτικούς προϊσταμένους της!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ :

-οι αγωγές που καταθέτουν εναντίον μου από Σταμάτη μέχρι Ποεδην ,Πουλή και Μπεσκενη Άδωνη Μπογδάνο κλπκλπ εκδικάζονται με ρυθμούς πολυβόλου απο τη δικαιοσύνη!!!!(λες και υπάρχει μια στο εκατομμύριο περίπτωση να κάνω πίσω)
-Κάνει μήνυση ο Άδωνις με το Τζαβάρα όταν τσάκωσα τα λαμόγια τους στο Κεελπνο να κάνουν λαθροχειρίες στη μοριοδότηση για τις προσλήψεις στη Μεθ και τους χάλασα τη μηχανή που είχαν στήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ,προτείνει ο Ανακριτής να μπει στο αρχείο καθώς είχα το δικαίωμα βέβαια να ελέγξω τα στοιχεία και όμως εισαγγελέας ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ασκεί δίωξη στους υπαλλήλους του υπουργείου που έκαναν τον έλεγχο !!!!(ο ίδιος εισαγγελέας που είχε «καθαρίσει»δια της αρχειοθέτησης το σκάνδαλο με τους συρμούς του ΟΣΕ επί Μαντέλη)

– Επίσης ένας εισαγγελέας που
μόλις φτερνίστηκε ο Στουρνάρας πως τον «ηχογράφησα» , όταν τον πήρα τηλέφωνο για να του πω να ελέγξει και τα δάνεια της Σπυράκη του Γεωργιάδη του πρώτου θέματος κλπκλπ εκτός από το δικό μου (που το βρήκε νόμιμο αλλά δεν το ανακοίνωνε μεχρι να περάσουν τα δελτία ειδηςεων εκείνη την ημέρα )…αυτός λοιπόν ο εισαγγελέας παραγγέλνει κατευθείαν προκαταρκτική που απ ότι μαθαίνω θα τη διαβιβάσει και στη Βουλή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για να αρθεί η ασυλία μου !!!! (Από την άλλη το φασιστοειδες που ακούει στο όνομα Χιος ασχημονει και δεν κουνιέται φύλλο από μεριάς Δικαιοσυύνης)

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΒΡΕ άλλη μια φορά!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!

ΥΓ 1Με δυο λόγια :Ο,τι αφορά την αποκάλυψη και τιμωρία των διεφθαρμένων που λήστεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα προχωράει εξαιρετικά αργά
Ο,τι αφορα καταγγελίες των λαμόγιων και των μελών αυτού του συστήματος διαπλοκής τρέχει …..

Υγ 2 :ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ,ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!! ξέρουμε γιατί το κάνατε σήμερα:για να μην φανεί το θέμα των 241 εκατομμυρίων ευρώ που δεν εισέπραξαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες από το 2006-10 οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αποκαλύψαμε σημερα με την υπουργό εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER