Κοινωνία

Ξανά σε λειτουργία οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες

Για να βελτιωθεί ο χρόνος των δρομολογίων των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, ο οργανισμός αποφάσισε να ξανά θέσει σε λειτουργία τις κάμερες των λεωφορειολωρίδων.

Με αυτό τον τρόπο θα μπει ένα τέλος στο μπάχαλο με τους παραβάτες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη λωρίδα προκειμένου να αποφύγουν την κίνηση, ταλαιπωρώντας και εκνευρίζοντας το επιβατικό κοινό. Να ενημερώσουμε πως ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση με εταιρία για τον έλεγχο και την συντήρηση των εξοπλισμού που υπάρχει.

Η εταιρεία θα καταγράφει τις παραβάσεις και στη συνέχεια θα τις προωθεί στον ΟΑΣΑ με φωτογραφίες αυτοψίας από κάθε σημείο προκειμένου να επιβληθεί το σχετικό πρόστιμο. Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας των λεωφορειολωρίδων ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 06:00 έως 16:00 ενώ οι λεωφορειολωρίδες αντίθετης ροής λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο.

Να σημειώσουμε ότι το πρόστιμο για τους παραβάτες ανέρχεται στα 200€ και στις ακραίες περιπτώσεις που κάποιος σταθμεύσει πάνω στις λεωφορειολωρίδες το πρόστιμο πολλαπλασιάζεται και το αμάξι παραλαμβάνει γερανός.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa