Παρασκηνιακά

Ξαναχάραξαν τον αιγιαλό για τις βίλες της;

Η κυβέρνηση προχώρησε σε επαναχάραξη του αιγιαλού στο Καβούρι, προκειμένου να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα κτίσματα και πισίνες σε δύο πολυτελείς βίλες που ανήκουν στην Κατερίνα Παναγοπούλου, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η αποκεντρωμένη διοίκηση, που υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, μετακίνησε τη γραμμή του αιγιαλού στο Μεγάλο Καβούρι προς τη θάλασσα, έπειτα από αίτηση που είχαν καταθέσει δύο εταιρείες συμφερόντων του εκλιπόντος  Περικλή Παναγόπουλου, στις οποίες ανήκουν οι δύο κατοικίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Το αίτημα αφορούσε τη μετακίνηση του αιγιαλού προς τη θάλασσα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με τα δύο κτίσματα, αφού έπρεπε βάσει νόμου η απόσταση να είναι μεγαλύτερη των 50 μέτρων.

Η πρώτη αίτηση, το 2014, δεν έγινε δεκτή από την τότε κυβέρνηση.

Όμως, η συμπληρωματική αίτηση, που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου απάντησε στον ΣΚΑΪ ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα. Όπως ανέφερε στην περιοχή βρίσκονται και αρκετές άλλες κατοικίες εκτός από τις δικές της και επισήμανε ότι η περιουσία της είναι τακτοποιημένη από τον σύζυγό της.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa