Πολιτική

«Βόμβα» Οικονόμου: Εχτές κάποιοι επιχείρησαν να σκοτώσουν αστυνομικούς

Ο υφυπουργός ΠΡΟΠΟ Αευτέρης Οικονόμου, σε πρόσφατες δηλώσεις του τοποθετήθηκε για τα επεισόδια που συνέβησαν εχτές στο Σύνταγμα και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι μια μικρή ομάδα «επιχείρησε να διαλύσει μια μεγάλη συγκέντρωση των ΠΑΜΕ και ΑΔΕΔΥ, για το νομοσχέδιο των διαδηλώσεων».

Στη συνέχεια μιλώντας στο Mega  σημείωσε ότι «Αναρχοαυτόνομες ομάδες και μπαχαλάκηδες που ήθελαν να καταστρέψουν το κέντρο και να δολοφονήσουν αστυνομικούς. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό». Ακόμα πρόσθεσε πως βρέθηκε ένας αρκετά μεγάλος αριθμός μολότοφ, που δεν πρόλαβα να χρησιμοποιηθούν. «Αρκετοί από τους συλληφθέντες προέρχονταν από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Κάποιοι έχουν ξανά συλληφθεί, παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκαν» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την καταγγελία στην οποία προχώρησαν οι Ειδικοί Φρουροί ότι αστυνομικός απέτρεψε τη σύλληψη κουκουλοφόρου, ο κ. Οικονόμου είπε ότι πρόκειται για «σοβαρή καταγγελία» και υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική προανακριτική διαδικασία. «Εάν επιβεβαιωθεί το γεγονός, είναι τραγικό, θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα τους φορείς» σημείωσε.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa