Περιφέρειες - Δήμοι

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε η ΚΕΔΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο  με αντικείμενο τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τις δράσεις που θα αναλάβει η Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι», που αφορά στην αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση.

της Σοφίας Χύτου

Στο πάνελ της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Α’ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Πύλου κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο Β’ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης ,ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας κ. Ιωάννης Μουράτογλου, το μέλος Δ.Σ.  ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης, το μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, το μέλος του Δ.Σ. ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, το μέλος ΔΣ ΚΕΔΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου κ. Αναστάσιος Κανταράς.

Στη φωτογραφία το πάνελ της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ

Δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση δίνουν αυτοδιοικητικοί από ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να ακούσουν και να συμμετέχουν στην συζήτηση αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι».

Στη φωτογραφία η αίθουσα με πλήθος αυτοδιοικητικών από ολόκληρη τη χώρα

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με ομιλία του Γενικού Γραμματέα Συμβουλίου Δήμων & Περιφερειών της Ευρώπης (C.E.M.R.) Frederic Vallier. Ο κ. Vallier ανέπτυξε βέλτιστες πρακτικές τοπικής διακυβέρνησης που εφαρμόζονται στην Ευρώπη με έμφαση στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων από τις κεντρικές κυβερνήσεις προς τους Δήμους, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνέχεια  έλαβε το λόγο  ο  Πρόεδρος  της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργος Πατούλης.Θα υπάρξουν τοποθετήσεις  και του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, των Επικεφαλής των Αυτοδιοικητικών Παρατάξεων της ΚΕΔΕ, των Προέδρων των Περιφερειακών Ενώσεων των Δήμων (ΠΕΔ) και Συνέδρων.

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και δίπλα ο Α’ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Πύλου κ. Δημήτρης Καφαντάρης

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa