Πολιτική

Ξεκαθαρίζει η Μπακογιάννη: Κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε σημερινές της δηλώσεις σχολίασε όλη την πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis και του πρώην αναπληρωτή υφυπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Θέμα 104,6 η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, οι Έλληνες ένιωσαν και λένε ότι υπήρξε κράτος. «Σήμερα έχουμε πεισθεί ότι υπάρχει ηγεσία, υπάρχει κράτος αποτελεσματικό και αυτό το πιστώνεται και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι μετά από δύο κρίσεις τις οποίες η κυβέρνηση αντιμετώπισε με επιτυχία, το προσφυγικό και την πανδημία, έρχεται το «τρίτο μεγάλο στοίχημα  για αυτήν την κυβέρνηση είναι να φέρει την οικονομία στα ίσα της. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται ένα σταθερό τιμόνι και μία σοβαρότητα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση».

Παράλληλα σε ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών η κ. Μπακογιάννη ήταν ξεκάθαρη και είπε ότι «Δεν έχουμε κανένα λόγο να το συζητάμε».

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση Novartis και τον πρώην υφυπουργο Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ανέφερε πως η αποχή στα κόμματα, αποφασίζεται για λόγους εσωκομματικούς.  «Είναι σαφές ότι υπήρχε εσωκομματική αντίδραση στον ΣΥΡΙΖΑ και προτίμησε ο κ. Τσίπρας να μην εκδηλωθεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγραφεί η διαφωνία και από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ταυτιστούν με τον κ. Παπαγγελόπουλο και αυτοί εκφράζονται ποικιλοτρόπως».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa