Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Ξεκαθαρίζει ο Πατούλης: Καμία επιείκεια από την πρώτη μέρα!

«Πρέπει να γίνει μια στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος και έχει να κάνει με το να ξέρει κανείς τι θα κάνει από την πρώτη στιγμή. Εμείς δεν θέλουμε καμία επιείκεια από την πρώτη μέρα» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Ο Κλεισθένης αντί να κάνει την αποκέντρωση του υπερσυγκεντρωτικού κράτους έκανε ακόμα περισσότερο συγκεντρωτικό κράτος και ουσιαστικά οι δήμοι δεν θα έχουν τη δύναμη που θα έπρεπε να δεν θα έχουν δύναμη. Θεωρώ λοιπόν ότι μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή και επειδή μας ενδιαφέρει εκτός από το πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης να μπορέσουμε να φέρουμε πλούτο στο επιχειρείν, αλλαγή και ποιότητα και ανάπτυξης στους πολίτες όλου αυτού κρατιδίου που έφερε τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλα υποψηφιότητα» τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Αν δεν το ήθελα προφανώς και δεν θα το έκανα και για μένα είναι μεγάλη τιμή μια μεγάλη παράταξη όπως είναι της ΝΔ και του προέδρου της αλλά και άλλες μεμονωμένες δυνάμεις από πολλούς πολιτικούς χώρους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που διεκδικώ αυτού του κρατιδίου τη προσπάθεια προφανώς με τη συμμετοχή του κόσμου. Μέχρι τώρα τα τελευταία χρόνια δυστυχώς η Περιφέρεια, και δεν αφορά μόνο την κα Δούρου, ήταν μια διαδικασία διεκπεραίωσης τροχονόμου πόρων δικών μας χωρίς μεγάλη αποτελεσματικότητα. …μιλάμε για μια παθογενή κατάσταση, αντιαναπτυξιακή και είμαστε η τελευταία Περιφέρεια κατ’ ουσίαν στην Ευρώπη στα τελευταία βαγονέτα του τρένου της Ευρώπης. Αυτό πρέπει να αλλάξει και πρέπει να αλλάξει όχι χειριζόμενοι το παρελθόν ούτε τις τεχνογνωσίες του παρελθόντος, πρέπει να βρεθούμε στο πιλοτήριο πηγαίνοντας το τρένο της αυτοδιοίκησης με τη διάθεση της παραγωγής» τόνισε.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν για την Ρένα Δούρου

«Η κα Δούρου τι είχε διοικήσει; Από κάποιο διαφημιστικό γραφείο πήγε να διοικήσει κάτι το οποίο ήταν ήδη παθογενές. Εδώ χρειάζεται εμπειρία, η εμπειρία να πηγάζει μέσα από αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Σγουρός έχει τεράστια πείρα και τεράστια ευθύνη όμως γιατί θήτευσε επί 12 χρόνια στο δεύτερο βαθμό σαν Νομάρχης–Υπερνομάρχης-Περιφερειάρχης και δεν έχει λυθεί κανένα θέμα στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, στη θωράκιση των όμβριων υδάτων, στα ζητήματα που πληρώνουμε πρόστιμα για τα ακάθαρτα στην Αν. Αττική που δεν διορθώθηκε και προφανώς στην πολιτική προστασία που δεν έχει πολιτική προστασία η Περιφέρεια» τόνισε αναφερόμενος στον Γιάννη Σγουρό.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa