Παρασκηνιακά

«Ξεσπάθωσε» ο Μηταράκης κατά Πολάκη και για τα fakenews του

«Ξεσπάθωσε» ο Νότης Μηταράκης για τις«αποκαλύψεις» Πολάκη οι οποίες όπως αναφέρει είναι fake news.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι «Ο λαλίστατος κ. Πολάκης, ο οποίος επιλέγει συστηματικά να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη και απευθύνεται με ένα αισχρό τρόπο, για τον οποίο έχει βρεθεί επανειλημμένα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Για άλλη μια φορά παρουσιάζει λανθασμένα στοιχεία και δεδομένα, αγνοώντας προφανώς παντελώς την πραγματικότητα». Στη συνέχεια εξήγησε πως η προμήθεια των συγκεκριμένων υπηρεσιών που παρουσιάζει ο Πολάκης γινόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανάθεσης.

Πού είναι όμως η διαφορά; Στο γεγονός ότι ο Πολάκης «επιλέγει να μπερδεύει τα νούμερα, να συγκρίνει διαφορετικά αγαθά και να διαβάζει επιλεκτικά μέρος των συμβάσεων που συνάπτουμε».

Ακόμα ο κ. Μηταράκης θυμίζει ότι ο «Αναπληρωτής Υπουργός εμπλέκεται στην αμαρτωλή σχέση του ΚΕΕΛΠΝΟ και εταιρειών security για πολλά εκατομμύρια. Φαίνεται τον ενοχλεί το νοικοκύρεμα στα Υπουργεία. Τον ενοχλεί ότι προχωράμε σε συμβάσεις με φυσικό αντικείμενο και λελογισμένο κόστος».

Τέλος ο υπουργός Μετανάστευσης καταλήγει λέγοντας πως«Επειδή φαίνεται ότι ο κ. Πολάκης δεν γνωρίζει ότι οι λειτουργίες σε ένα Υπουργείο μπορούν να γίνονται και με τρόπο οργανωμένο, διαφανή προς τους πολίτες και λιγότερο κοστοβόρο για το κράτος και φαίνεται ότι έχει πολλά ερωτήματα, του προτείνω να κάνει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και θα λάβει τις δέουσες απαντήσεις».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa