Παρασκηνιακά

«Ξηλώθηκε» το επικοινωνιακό επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου – Τι συνέβη, ποιοι αναλαμβάνουν

Σαρωτικές αλλαγές έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου, της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός της επικοινωνιακής ομάδας της επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» τέθηκαν ο Γιάννης Προβής, ο Φοίβος Καρζής, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρίσκονταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάποιοι ακόμη και από την εποχή Έβερτ (Αντώνης Παπαγιαννίδης) έμαθαν για το τέλος της συνεργασίας τους μέσω του προσωπάρχη της Επιτροπής, Μ. Σίμιτσεκ, ο οποίος τους μετέφερε το εξής μήνυμα: «Η πρόεδρος θα ήθελε να την διευκολύνετε».

Οι επίσημοι λόγοι της σαρωτικής αυτής αλλαγής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, ο Λευτέρης Κουσούλης σε σχόλιό του στο «Ποντίκι» κάνει λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. «Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Τον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης του Οργανισμού Ελλάδα 2021 αναλαμβάνουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, ο οποίος έχει ενταχθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο του οργανισμού εδώ και καιρό και ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία του ιστοτόπου του Οργανισμού. Επίσης, προσλαμβάνονται, για να στελεχώσουν το τμήμα αυτό, οι δημοσιογράφοι Τάκης Καμπύλης ως λογογράφος και ο επικοινωνιολόγος Ντίνος Ανδριανόπουλος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa