Κοινωνία

Οδηγός corvette: «Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα σε όχημα φίλου και φύγαμε»

Συγκλονίζει η κατάθεση του οδηγού της corvette ο οποίος χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα στην Παραλιακή.

Ο 40χρονος οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα μετά το τροχαίο δυστύχημα, παραδέχθηκε στην κατάθεσή του ότι αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο φίλου του και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Την ίδια στιγμή μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν ότι η Corvette έκανε σφήνες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στη συνέχεια χτύπησε τον 25χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας. Τους ισχυρισμούς για κόντρες διαψεύδει ο οδηγός στην κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο 40χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «Έκανα κάποιους ελιγμούς για να αποφύγω προπορευόμενα αυτοκίνητα. Δεν έκανα κόντρες με κανέναν. Κάποια στιγμή δεν ξέρω πως αλλά έχασα τον έλεγχο. Κατάλαβα ότι έπεσα πάνω σε κάποια οχήματα. Βγήκα από αμάξι. Ήμουν σαστισμένος. Σοκαρίστηκα, πανικοβλήθηκα με αυτά που έβλεπα. Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε. Ήμουν πολύ μετανιωμένος. Έβλεπα τι γινόταν στα κανάλια με το τροχαίο. Συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, τι είχα κάνει και αποφάσισα να εμφανιστώ και να αντιμετωπίσω τις συνέπειες της πράξης μου».

Να σημειώσουμε επειδή το όνομα του ιδιοκτήτη της Corvette παραπέμπει σε σημαντικό πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας (υπάρχει συνωνυμία και συνεπωνυμία) υπήρξε σύγχυση αλλά όμως, ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για μια απλή συνωνυμία και ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa