Πολιτική Σε πρώτο πλάνο

Οι ένστολοι καταγγέλλουν: «Η Κυβέρνηση μας εμπαίζει»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση για κοροϊδία και εμπαιγμό για το θέμα του νομοσχεδίου που κατέθεσε στην Βουλή η κυβέρνηση για τα αναδρομικά. Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί του αρμόδιους να απαντήσουν, πριν ψηφιστεί η τροπολογία, στα εξής μείζονα ερωτήματα:

-Αληθεύει ότι κόβεται μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα μας;

-Αληθεύει ότι δεν επιστρέφουν οι μισθοί μας στα επίπεδα του 2012;

-Αληθεύει, ότι δεν θα πληρωθούμε τα νυχτερινά μας;

-Αληθεύει ότι μας κόβουν μία διετία αναδρομικών;

Όπως χαρακτηριστικά λέει η Ομοσπονδία «Όλα αυτά αποτελούν την βάση της εργασίας μας και της καθημερινής μας αγωνίας. Αποτελούν τον αγώνα των οικογενειών μας. Η ΠΟΜΕΝΣ από τον Μάιο 2017 τα είχε διατυμπανίσει προς όλες τις κατευθύνσεις. Με την τελευταία δε ανακοίνωση, έχει ενημερώσει ποιοι ήταν υπέρ του νέου μισθολογίου επισημαίνοντας ότι οι στρατιωτικοί δεν θα δεχθούν άλλον εμπαιγμό»

Αυτή η αντίδραση ήρθε επειδή όπως προκύπτει από τις ρυθμίσεις που αναγράφονται μέσα στην νέα τροπολογία, τα αναδρομικά που θα καταβάλει η κυβέρνηση αφορούν στην περίοδο από την 1η-8-2012 έως την 31η-12-2016 για τους ενστόλους, στην περίοδο από την 1η-1-2015 έως την 31η-12-2016 για τους πανεπιστημιακούς, τους καθηγητές ΤΕΙ, τους ερευνητές και τους μουσικούς των Κρατικών Ορχηστρών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στην περίοδο από 13-11-2014 έως 31-12-2016 για τους ιατρούς του ΕΣΥ.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ