Κοινωνία Πολιτισμός

Οι αποκαλύψεις του Λαζόπουλου για το πως ο Μικρούτσικος πάλεψε τον καρκίνο

Στη μάχη του καλού του φίλου, Θάνου Μικρούτσικου με τον καρκίνο αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος στην παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο ίδιος ήταν από τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη στο νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλευόταν, ενώ μίλησε και για όσα του έλεγαν οι γιατροί.

«Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δεν έκανε σκόντο στην τέχνη, δεν ασπάστηκε ποτέ τίποτα φθηνό. Ένας άνθρωπος ωραία κάθετος», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί και αρκετές φορές θεατρικά με τον Θάνο Μικρούτσικο.

«Εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι», συμπλήρωσε με φανερή τη συγκίνησή του.

Πάλευε τον καρκίνο με τα μαθηματικά!

«Ήταν δυνατός, ευφυής. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι γιατροί είχαν μείνει εντυπωσιασμένοι από τη μάχη του.

«Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια”», είπε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θυμήθηκε την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον Θάνο Μικρούτσικο όταν τον επισκέφθηκε στο Metropolitan. «Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε», κατέληξε.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa