Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18/9 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, όπου αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και οι οικονομικές προσπάθειες σας αμείβονται.

ΚΡΙΟΣ
Μία αρκετά θετική μέρα για σας τα Κριάρια, όπου θα δείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια να ολοκληρώνονται και η συναισθηματική σας ζωή να σταθεροποιείται. Βέβαια μην ποντάρετε σε λάθος άτομα, γιατί εκεί θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει την θετική της πορεία για σας, εφόσον θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε κάποια σας σχέδια. Όσο για την προσωπική σας ζωή, προχωρήστε με θάρρος σε ότι απόφαση πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα και οικονομική βοήθεια από εκεί που δεν περιμένατε. Φροντίστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κατά την διάρκεια της μέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία θετική μέρα για να κάνετε πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Αφήστε την τύχη να ορίσει κάποιες καταστάσεις, όπου θα δουλέψουν για σας και θα σας δώσουν το καλύτερο.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα μπορέσετε να αναπτυχτείτε στον επαγγελματικό τομέα και σίγουρα οι υποχρεώσεις θα σας φανούν αρκετά εύκολες στην επίλυση τους. Μην αφήσετε τα κεκτημένα σας, να τα διαχειρίζονται πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ευνοήσει σε πολλά θέματα, εφόσον θα σας δώσει αρκετή σιγουριά σε ότι και να επιδιώξετε. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές σήμερα και θα πρέπει να τις διακρίνετε.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα μπείτε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε μία πολύ σημαντική μέρα, που θα αφορά την προσωπική σας ζωή. Θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να καταλήξετε στην καλύτερη, αφού πρώτα απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα υπάρξουν πολύ ευνοϊκές συνθήκες σε οικονομικά θέματα, κάτι που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφιβάλει για τις δυνατότητες σας, ακόμη και αν κάποια στιγμή είχατε περιορίσει την απόδοσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας η Σελήνη στον Ταύρο θα δουλέψει για το δικό σας συμφέρον, οπότε προγραμματιστείτε σήμερα και αύριο να κάνετε κάτι που θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Βάλτε επίσης στόχους που θα σας δώσουν συναισθηματική πληρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ενώ όλα θα δείχνουν ότι κυλούν ήρεμα, εσείς θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια πράγματα με έναν λάθος τρόπο, οπότε και θα απομακρυνθείτε αναίτια από καταστάσεις και πρόσωπα που νιώθετε ότι απειλήστε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο εκνευρισμός σήμερα που νιώθετε δεν θα είναι δικαιολογημένος, οπότε μην αναλώνεστε με λάθος καταστάσεις. Μία μετακίνηση ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να δείτε με σιγουριά το μέλλον.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa