Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19/9 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ιδανική μέρα για να αναπτυχθούν και να ανανεωθούν οι σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποια βήματα παραπάνω σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξουν οι σχέσεις σας, με πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ζωντανέψετε την προσωπική σας ζωή και να βγάλετε από πάνω σας πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Μην χάσετε ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία πολύ καλή μέρα για να βρείτε λύσεις σε ένα οικογενειακό σας θέμα. Η Ισορροπία της Σελήνης και του Ήλιου στην Παρθένο, σας δείχνει τρόπους ώστε να φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με μεγάλη ευκολία σήμερα θα μπορέσετε να εκφραστείτε και να ζητήσετε πράγματα από τους άλλους, χωρίς να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Η συναισθηματική άνεση και οι καλές σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, θα είναι το κλειδί.

ΛΕΩΝ
Μία πολύ καλή μέρα για να βάλετε σειρά στα οικονομικά σας, αλλά και να αναπτύξετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε επίσης να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνιση σας, που θα είναι ότι ακριβώς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία εξαιρετικά καλή μέρα, κυρίως για τους Παρθένους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, όπου και θα δουν τις σχέσεις τους να ανθίζουν και να βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση. Οι αλλαγές είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεστε σε μία περίεργη περίοδο, που οι καταστάσεις γύρω σας σας διδάσκουν και δεν θα περάσουν από την ζωή σας χωρίς να αφήσουν κάποια σημάδια. Αυτός είναι και ο λόγος που οφείλετε να είστε περισσότερο επιλεκτικοί σε ότι κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα περάσει και αυτή η θετική για σας μέρα. Θα βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που πιο πριν σας ήταν αδύνατον να αναπτύξετε και να στηρίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν τα επαγγελματικά σας ήταν για κάποιους λόγους στην αναμονή, σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε τους στόχους σας με μεγαλύτερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Μην φοβάστε τις αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο αλλά και τον Πλούτωνα, η μέρα σας θα περάσει πολύ ευχάριστα και θα ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για εσάς τους Υδροχόους, η Πέμπτη σας επιφυλάσσει καλά γεγονότα, εφόσον τα δείτε από την θετική τους πλευρά. Οικονομικές επιτυχίες και κλείσιμο παλαιών υποθέσεων, είναι το σκηνικό της μέρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας του λίγο ταλαιπωρημένους Ιχθύες, η μέρα αυτή θα είναι κατάλληλη να κάνετε τις σκέψεις σας πραγματικότητα και να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεχνάτε ότι, δεν πρέπει να κρατάτε τα [σκουπίδια] στην ζωή σας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa