Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20/12 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η μέρα είναι παραπλανητική.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή θα χρειαστούν όλες οι σχέσεις σας, γιατί η επικοινωνία θα είναι προβληματική και ίσως να πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιστέψετε σήμερα τα μεγάλα λόγια και κυρίως μην εμπιστευτείτε τυφλά τις πράξεις των άλλων. Να αφήσετε για λίγο την τάση να πάρετε εδώ και τώρα αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θολό τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας προκαλέσει πολύ πιθανόν απογοητεύσεις. Η ανασφάλεια σας θα είναι έντονη και ίσως θα καθορίσει κάποιες αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είναι μία πολύπλοκη μέρα, με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις να σας περιμένουν. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τους άλλους, για θέματα που πρέπει μόνο εσείς να φροντίσετε.

ΛΕΩΝ

Να είστε σήμερα όσο περισσότερο επιφυλακτικοί γίνεται, γιατί εγκυμονούν κάποιοι κίνδυνοι που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και την οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οι εκτιμήσεις σας σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα, θα σας δημιουργήσουν ένα αλαλούμ που θα πρέπει να αποφύγετε κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που γεννά κυρίως το μυαλό σας Προσοχή σε κουτσομπολιά και κάθε είδους κουβέντες που εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τα κεκτημένα σας, αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει αυτό με εύκολο τρόπο. Προσοχή σε άτομα που προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν παγίδες σήμερα που θα πρέπει α αποφύγετε. Δυστυχώς θα έρθει η στιγμή που θα προσγειωθείτε απότομα, από θέματα που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ζήσετε σήμερα κάποια κατάσταση που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Κάποιες αποκαλύψεις θα υπάρχουν για να σας ενεργοποιήσουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, πιθανόν από κάποια φιλικά πρόσωπα που σας θεωρούν εύκολο θύμα για τις επιδιώξεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μεγάλη προσοχή σήμερα να δώσετε σε κάθε κίνηση σας, γιατί θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Προσοχή στην κοινωνική σας εικόνα.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa