Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27/5 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η επικοινωνία σήμερα είναι το μελανό σημείο, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία, για να αποφύγετε τα προβλήματα με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τον τρόπο να εξελιχθείτε μέσα από κάποιες ενέργειες σας. Βέβαια από το απόγευμα και μετά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ότι ανακοινώνετε ή αποφασίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην βιαστείτε σήμερα να αποφασίσετε για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και κάποια πρακτικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Θα έχετε εξ άλλου τον χρόνο να σκεφτείτε θέματα που σας αφορούν τις επόμενες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να έχετε κάποιες [λάθος] απόψεις για ένα επαγγελματικό θέμα, γι αυτό μην βιαστείτε σήμερα να προχωρήσετε σε συμβόλαια και υπογραφές που στο τέλος θα λείπει κάτι που θα ολοκληρώνει μία επιτυχή έκβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει αρκετός εκνευρισμός, γιατί δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε συζητήσεις και τα συμπεράσματα που θα βγάζετε θα είναι σε λάθος βάση. Καλό είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βρείτε με ηρεμία αυτό που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει, στην εργασία και στα συναισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποια θέματα που θα σας προβληματίσουν και πολύ πιθανόν να φταίει η κακή διαχείριση των οικονομικών σας. Όσο μπορείτε να προγραμματίστε τα δύσκολα για αργότερα, εφόσον ο εκνευρισμός είναι ικανός να σας χαλάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει κάποιες αναταραχές σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μία μέρα που θα βρείτε κάποιες λύσεις μόνο όταν χειριστείτε έξυπνα κάποια πράγματα που βρίσκονται και στην αρμοδιότητα και την καλή θέληση κάποιων άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Μην δώσετε σήμερα αφορμή για σχόλια στο κοινωνικό σας περιβάλλον και μην δημιουργείτε έδαφος για νέες παρεξηγήσεις. Κάποια οικογενειακά θέματα ίσως να περάσουν μία κουραστική περίοδο, που πρέπει να διαχειριστείτε σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και σήμερα θα συναντήσετε γύρω σας προβληματικές καταστάσεις, εσείς θα έχετε μία διαφορετική άποψη για τις συνθήκες που θα επικρατούν. Ο έρωτας θα σας ανανεώσει και ίσως να χρειαστείτε μία μεγαλύτερη ώθηση από το αγαπημένο σας πρόσωπο για να νιώσετε ακόμη καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Θα υπάρξουν επίσης πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από κάθε κακή επιρροή από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές σας με τους άλλους θα έχουν μία δυσκολονόητη προς εσάς μορφή και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να βρείτε τον λόγο που δημιουργείται όλο αυτό. Βέβαια οι επαφές σας με τους άλλους δεν θα είναι ικανές να σας χαλάσουν την μέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής με μία θέση δύσκολη προς την Σελήνη, θα σας δημιουργήσει συναισθηματικές αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και αν τίποτε σοβαρό δεν θα συμβαίνει μεταξύ σας. Ανανεώστε την ψυχολογία σας, με μία καλή διαχείριση του προγράμματος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δεν δέχεται και τις πιο καλές όψεις, οπότε η ψυχολογία σας δεν θα είναι στα καλύτερα της. Βέβαια μην χάνετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στις ικανότητες σας και όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa