Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 31/5 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται σταθερές και θα υπάρχουν ευνοϊκές προοπτικές για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Τα αισθηματικά σας σήμερα θα έχον μία καλύτερη προοπτική, αλλά πολύ πιθανόν να πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η παγίδα της μέρας είναι οι αυθόρμητες κουβέντες που μπορεί να κάνετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας και να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα σας δώσει σίγουρα θετικά γεγονότα κάθε είδους, αλλά και μία καλή προοπτική για μία σχέση που υπάρχει στην ζωή σας. Βέβαια η μέρα αυτή κρύβει και κάποιους κινδύνους, κυρίως στα οικονομικά, που θα πρέπει να είστε προνοητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ συγκεκριμένοι σε εκείνα που ζητάτε στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια που σας αποπροσανατολίζουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους ακόμη σας κάνει να χάνετε το μέτρο και εκτίθεστε με κουβέντες που δεν πρέπει να πείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Κρόνος με την Αφροδίτη, θα φέρει θετικές εξελίξεις στον φιλικό σας τομέα και μάλιστα θα πάρετε ουσιαστική βοήθεια από άτομο που βρίσκεται ανάμεσα στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας, θα σας προκαλέσει τον σεβασμό των γύρω σας. Βέβαια η μέρα κρύβει κάποιους κινδύνους που βρίσκονται κυρίως στις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα, όπου δεν θα πρέπει να τα εμπιστευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολύ καλές προοπτικές ξεκινά η μέρα σας, εφόσον η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σας δώσουν την δύναμη να κάνετε σημαντικά πράγματα στην προσωπική σας ζωή και στα οικονομικά σας θέματα. Βέβαια ακόμη θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και κάποια οικονομικά ζητήματα που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά για το μέλλον. Βέβαια μην γίνετε ανοικτό βιβλίο για κάποιους που δεν χαίρονται με τις δικές σας χαρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα θα εξελίσσεται γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις και τους ανθρώπους που μοιράζεστε μαζί τους την καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις εκτιμήσεις σας, εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλετε λάθος συμπεράσματα για κάποιες υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία διφορούμενη μέρα για σας τους λάτρεις της γνώσης και της περιπέτειας, εφόσον κάποια θέματα σας θα έχουν μία εξαιρετικά καλή πορεία, αλλά θα υπάρχουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάποιες αρνητικές συνέπειες, λόγο της εμπιστοσύνης που δείχνετε στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ευνοϊκότατο τρίγωνο που δημιουργεί ο Κρόνος με την Αφροδίτη, θα σας κάνει περισσότερο σταθερούς και συγκεκριμένους στα θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τους στόχους σας και ίσως να ολοκληρώσετε μία απόφαση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε σήμερα μία καλή άποψη και αισιοδοξία για τα επαγγελματικά σας θέματα, που αν κινηθείτε με στρατηγική, θα κερδίσετε το μεγαλύτερο μέρος των κοντινών σας στόχων. Θα πρέπει να προσέχετε βέβαια, όσους προσπαθούν να σας παραπλανήσουν με λάθος ειδήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει μία πολύ καλή επιρροή από τον Κρόνο και την Αφροδίτη, βάζοντας σε σειρά τα συναισθήματα σας και τα οικονομικά σας. Η μέρα αυτή είναι γεμάτη με επικοινωνία, που σίγουρα δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε ότι ακούσετε από τους άλλους, αλλά να αφουγκραστείτε την διαίσθησή σας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa