Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18/6 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι συνθήκες που επικρατούν, δεν βοηθούν την ουσιαστική ανάπτυξη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν αφήνει κανένα περιθώριο, στο να μην ασχοληθείτε με την καριέρα σας και με την κοινωνική σας ζωή. Βέβαια όπως θα καταλαβαίνετε από τα γεγονότα των ημερών, δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που θα σας κάνουν να αποφασίσετε πολύ γρήγορα τις επόμενες κινήσεις σας, ιδίως αν αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει για επαγγελματικούς λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ασχοληθείτε σήμερα με οικονομικά θέματα, αν και δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις. Η διαίσθηση σας σήμερα θα σας βοηθήσει να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για ένα προσωπικό σας θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα στρέψετε την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα και στις σχέσεις σας γενικότερα. Μην αφήσετε να σας [προδώσουν] κάποια λόγια που θα πείτε, σε αγαπημένο σας πρόσωπο και το πληγώσετε.

ΛΕΩΝ

Ίσως σήμερα τα επαγγελματικά θέματα θα σας αγχώσουν υπερβολικά, εφόσον θα νιώθετε ότι κάτι δεν κάνετε απόλυτα καλά. Η προσωπική σας ζωή μάλλον θα βρεθεί στην άκρη και θα απομακρυνθείτε εντελώς από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, θα φροντίσει την διασφάλιση της ηρεμίας σας και της προσωπικής σας ικανοποίησης. Ένα πρόσωπο από μακρυά, θα σας δώσει χαρά με τις ουσιαστικές κινήσεις που μπορεί να κάνει για σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δείτε κάποια αλλαγή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί επίσης να βρεθείτε πολύ κοντά στην λύση κάποιας υπόθεσης που σας είχε αναστατώσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα έχουν σήμερα μία ιδιαίτερη εξέλιξη, όταν μάλιστα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα έχετε επικοινωνία με κάποια άτομα που είχατε πάρα πολύ καιρό να συναντήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποιες κινήσεις που εν τέλη θα σας βγουν σε καλό. Βέβαια περιορίστε λίγο τον τρόπο που ξοδεύετε χρήματα, γιατί θα υπάρξουν λάθη τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολλά να κάνετε τις επόμενες μέρες, που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Βέβαια καλό είναι να αποφύγετε πολλές συζητήσεις με άτομα που σας έχουν δημιουργήσει στενάχωρες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα βρεθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα ενεργοποιήσει το υποσυνείδητο σας. Θα γίνετε περισσότερο ενδοστρεφής και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις για ότι σας απασχολεί, ψάχνοντας μέσα από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, οι φιλικές σας σχέσεις έχουν κάτι παραπάνω να σας δώσουν. Μπορεί επίσης να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα έχει κάτι διαφορετικό στην προσωπικότητα, αλλά και τον τρόπο που θα μπει στην ζωή σας.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa