Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20/6 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι δυσκολίες και οι εντάσεις είναι γνώρισμα αυτής της μέρας.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που θα προκύψουν, κάνοντας μία επένδυση ενωτική, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μην αφήσετε να υπερισχύσει ο θυμός και οι κακές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε θέματα που αφορούν μετακινήσεις, μηνύματα και κουβέντες που θα κάνετε με τους άλλους. Τα κουτσομπολιά και τα ψέματα, είναι μία λάθος τακτική που πρέπει να αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αρχίσετε να βάζετε μία σειρά στα κεκτημένα σας και στα υλικά σας αποκτήματα, γιατί θα νιώσετε ότι υπάρχει μία απειλή σε ότι κάνετε. Ότι και να συμβεί θα είναι παροδικό και σίγουρα κάποιες απώλειες δεν είναι ικανές να αλλάξουν την οικονομική σας ταυτότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, που σας αφορά άμεσα, χρειάζεται σωστούς χειρισμούς, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15/7. Η ανεξέλεγκτη παρόρμηση σε κάποια [θέλω] σας, ίσως είναι μία θέση σας, με πολλές και ενδεχομένως άσχημες προεκτάσεις και συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή έντονη ενέργεια από τον Άρη και τον Πλούτωνα, εντείνει τις φοβίες και τους προβληματισμούς σας. Μην απογοητεύεστε με τα πρώτα εμπόδια και μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και σε εκείνα που θέλετε να συμβούν στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο εντάσεων, αλλά με αρκετή προστασία από το σύμπαν. Οι κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια καινά που καλό είναι να αποφύγετε στην παρούσα στιγμή τις εξηγήσεις που θα σας περιπλέξουν περισσότερο και θα σας θυμώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, σας επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι και να κάνετε σήμερα. Θα έχετε αρκετές ανταγωνιστικές συμπεριφορές από άλλα πρόσωπα προς εσάς. Οι συγκρούσεις και οι κακή επικοινωνία, θα προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις σας, θα έχουν έναν βαθμό επικινδυνότητας, για αυτό τον λόγο να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα μετακινήσεων, αλλά και επικοινωνίας σας με τους άλλους. Επιπλέον μην αφήσετε τον θυμό να σας κυριεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αντίθεση του Άρη – Πλούτωνα, θα χρειαστεί να έχετε υπομονή σε γεγονότα που σας δημιουργούν οικονομικές και συναισθηματικές εξάρσεις και ανασφάλειες. Βρείτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε και να οργανωθείτε σε θέματα που σας ταλαιπωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση του Άρη – Πλούτωνα, που σας αφορά άμεσα, γιατί γίνεται στον άξονα Καρκίνου, Αιγόκερω, η μέρα αυτή καθοριστική για την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Η υπομονή είναι το όπλο που θα πρέπει να έχετε για να αντιμετωπίσετε ότι δυσκολία παρουσιαστεί. Οι γεννημένοι στις 13/1, θα πρέπει να περιμένουν οπωσδήποτε γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις και το άγχος δεν θα λείψουν σήμερα από το πρόγραμμά σας. Θα υπάρξουν εργασιακά θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και θα πρέπει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας, για να είστε περισσότερο ήρεμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση του Άρη – Πλούτωνα σήμερα, θα προκαλέσει μία ξαφνική στροφή των συναισθηματικών σας σχέσεων. Μπορεί να πανικοβληθείτε με κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά σας, αν είστε γονείς, όπως επίσης να ταραχτείτε από άτομα που δεν έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντι σας.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa