Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24/6 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Σήμερα θα υπάρξουν προβληματισμοί στις σχέσεις και τα οικονομικά των μεταβλητών ζωδίων, του δευτέρου δεκαημέρου, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα με δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις σε καταστάσεις που σήμερα θα σας απασχολήσουν. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι η αιτία να ξεχάσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να είστε επιρρεπείς σε οικονομικές ατασθαλίες, όπως επίσης σε συναισθηματικά μπλεξίματα. Αποφύγετε τις αποφάσεις σε συναισθηματικά θέματα, γιατί σίγουρα η κρίση σας δεν είναι σωστή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, η μέρα κρύβει παγίδες που θα πρέπει να αποφύγετε. Τα επαγγελματικά σας θέματα και η κοινωνική σας εικόνα, σίγουρα θα έχει κάποιες απατηλές προσδοκίες, που θα είναι επικίνδυνο να ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν σήμερα, θα σας γεννήσουν ανασφάλειες και πίκρα για κάποια πρόσωπα που εμπιστευόσασταν απόλυτα. Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να δείτε την πραγματικότητα ως έχει.

ΛΕΩΝ

Με την υπεραισιοδοξία των τελευταίων ημερών, έχετε αρχίσει και κάνετε λάθη, που θα σας στοιχίσουν συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Απελευθερωθείτε για λίγο από το ΕΓΏ και δείτε τα πράγματα από την ίδια θέση που βλέπουν και οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους και μην θελήσετε να αποφύγετε την πραγματικότητα, επειδή νιώθετε ευάλωτοι. Εσείς κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θέλουν να σας [βοηθήσουν] … με κάποια ανταλλάγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η υπεραισιοδοξία, θα σας κάνει να αγνοήσετε κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Ένα ταξίδι, μία πνευματική σας προσπάθεια, θα βρεθούν εκτεθειμένα λόγο κακής διαχείρισης από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, μπορεί να μην σας επηρεάζει άμεσα, αλλά θα πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να παρουσιαστούν θέματα που αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να στέλνει μία ενέργεια συγκεχυμένη λόγο του τετραγώνου που κάνει με τον Ποσειδώνα, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις μη ξεκάθαρες καταστάσεις. Απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σήμερα σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, θα σας δημιουργήσει την ψευδαισθήσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Μία σημαντική συμφωνία ή συζήτησή που πρόκειται να κάνετε, μην δώσετε πολύ βάση στα λεγόμενα και τις προθέσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα παρασυρθείτε σε υπερβολές και επιπόλαιες καταστάσεις που αργότερα θα τις καταλάβετε αλλά θα είναι αργά. Μία συναισθηματική σας σχέση, δεν είναι ξεκάθαρη σε εκείνα που ζητά από εσάς και κινδυνεύει η αμοιβαία εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πρέπει να αφήσετε τα πολύ σημαντικά να γίνουν κάποια άλλη στιγμή. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, έχει δυσαρμονία με την Αφροδίτη, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σας και την οικογενειακή σας ηρεμία. Εσείς που έχετε γεννηθεί 9/3, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa