Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2/7 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η Ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, πιθανόν να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις, που θα επιδράσουν κυρίως στα παρορμητικά ζώδια, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου, θα βγάλει στην επιφάνεια γεγονότα και καταστάσεις που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σας. Η είσοδος επίσης του Άρη, του φυσικού σας κυβερνήτη, στο ζώδιο του Λέοντα, σας κάνει περισσότερο μαχητικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα, θα αλλάξει πολλά από εκείνα που αποτελούν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως ξεκινήσετε τις διακοπές σας, ή θα φύγετε μακρυά από τα καθιερωμένα, λόγο εργασίας ή λόγο κάποιας υποχρέωσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή έκλειψη του Ηλίου, επηρεάζει περισσότερο τα οικονομικά σας και γενικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα κεκτημένα σας. Όσο για τον Άρη που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Λέοντα, δεν είναι καλός σύμβουλος για την επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, σας οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις. Κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί αυτή την μέρα, θα ζήσετε εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή και θα ανοίξετε καινούρια κεφάλαια σε αυτήν.

ΛΕΩΝ

Αυτή η έκλειψη Ηλίου, δεν θα σας ευνοήσει, εφόσον θα μπλοκάρει τα συναισθήματα σας και την ψυχολογική σας κατάσταση. Πολύ πιθανόν να αποζητάτε την μοναξιά, σαν ένδειξη κακής επαφής και επικοινωνίας σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου σήμερα, θα είναι η ένδειξη ότι θα θέσετε τα όρια σας σε φιλίες και άτομα τοξικά που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Μέσα από δυσκολίες θα κτίσετε εκ νέου τα όνειρά σας και θα προστατέψετε ότι αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε πολλά να καταλάβετε αυτό το διάστημα για την επαγγελματική σας πορεία και για τον τρόπο που προσπαθείτε να βγάλετε προς τα έξω το κοινωνικό σας πρόσωπο. Ίσως να βρεθείτε μπροστά σε δυσκολίες, που πρέπει να διαχειριστείτε με εγκράτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας αναγκάσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και σχέσεις που σας χωρίζουν οι αποστάσεις. Κάποια πράγματα στην ζωή σας αλλάζουν, γιατί έχετε αλλάξει και εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου σήμερα, θα σας δημιουργήσει κάποιες αναστατώσεις σε οικονομικά θέματα, που μπορεί να προέρχονται και από λάθη άλλων. Μην βιαστείτε να αναλάβετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, αν πρώτα δεν έχετε ζυγίσει καλά τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξει ο κίνδυνος να κλείσουν κύκλοι, όπου οι απώλειες θα είναι αρκετές και επίπονες. Η μέρα αυτή σου εφιστά την προσοχή στην σωστή διαχείριση των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η έκλειψη Ηλίου, θα σας γεμίσει υποχρεώσεις και αρκετό άγχος. Πιθανόν να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε άλλες αλλαγές και να απομακρυνθείτε από τις απαιτήσεις των άλλων. Κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις είναι πιθανόν να συμβούν τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας φέρει μεγάλη ανησυχία για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και για τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Αν κάποια θέματα τα δείτε με ιδιαίτερη προσοχή, θα έχετε σίγουρα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa