Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10/7 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά όλα μπορούν να ολοκληρωθούν με καλό συντονισμό.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία απαιτητική μέρα όπου θα έχετε πολλά να κάνετε, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε ένα μόνιμο άγχος. Μπορεί να υπάρξουν άτομα που θα σας πλησιάσουν με έναν συναισθηματικό τρόπο, που δεν θα σας αφήσουν κανένα ενδεχόμενο να αμφισβητήσετε τις αγνές τους προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σήμερα θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε προβλήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ψυχολογική κούραση των ημερών, δεν σας αφήνει το περιθώριο να δείτε με θετική οπτική γωνία τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και αυτές τις μέρες ελλοχεύουν κίνδυνοι που προκαλούνται από το περιβάλλον σας, εσείς προχωράτε με καλή διάθεση, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις στενάχωρες στιγμές. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν σήμερα λάθη σε οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αρκετή πίεση ξεκινά η μέρα σας και ίσως γίνουν λάθος χειρισμοί σε προσωπικά θέματα που έχουν τις μέρες αυτές αναστατώσει την καθημερινότητα σας. Φροντίστε να μην κάνετε σημαντικά πράγματα που θα σας κάνουν να εκτεθείτε αργότερα.

ΛΕΩΝ

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας, αλλά και μην αφήσετε στην τύχη τους κάποια πράγματα. Ο Ήλιος δέχεται την βαριά σκιά του Κρόνου και αυτό σαν γεγονός σας κάνει να μην μπορείτε να διακριθείτε σήμερα όπως θα θέλατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν εντάσεις που θα αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε κάποια είδηση που θα σας στεναχωρήσει, ή να χρειαστεί να κάνετε κάποια μετακίνηση που θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Μην παρασυρθείτε σήμερα σε γρήγορες κινήσεις, ή αποφάσεις που δεν έχετε σκεφτεί αρκετά. Μπορεί να παρουσιαστεί επίσης μία δυσκολία στον εργασιακό σας χώρο, όπου και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με θάρρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ηρεμία θα μπορέσετε να κερδίσετε πάρα πολλά πράγματα. Η [σιωπηλή] σας πορεία, μπορεί να σας δυναμώσει και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας και όχι μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αρκετή πίεση ξεκινά η μέρα σας, κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, ή για να βρείτε κάποιες λύσεις σε σημαντικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην απογοητευτείτε αν δεν μπορέσετε σήμερα να κάνετε πράγματα που έχετε προγραμματίσει. Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες, που θα σας δώσουν αυτά που πραγματικά διεκδικείτε και θέλετε να πετύχετε το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε σήμερα την δυνατότητα να διεκδικήσετε πράγματα που είναι για σας πάρα πολύ σημαντικά. Ίσως να πρέπει να απαλλαγείτε από φόβους που ανήκουν στο παρελθόν και να ξεκινήσετε με θάρρος τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο και εσείς θέλετε να κάνετε πάρα πολλά. Θα πρέπει όμως σήμερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να σας παρασύρουν οι υπερβολές και να προχωρήσετε με μέθοδο και στρατηγική.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa