Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12/7 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι συνθήκες που επικρατούν συνεχίζουν να είναι επικίνδυνα ανατρεπτικές.

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα γεμάτη ειδήσεις και ανατροπές. Ο Άρης, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα συγκρουστεί με τον πλανήτη Ουρανό, οπότε δεν μπορείτε σήμερα να προβλέψετε τις κινήσεις σας, αλλά και μην είστε εκτεθειμένοι σε κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ένταση ξεκινά η μέρα σας, αλλά θα μπορέσετε να [σπάσετε] κάποιους δύσκολους δεσμούς, που στην ουσία δεν σας προσέφεραν ποτέ τίποτα. Μην ανοίξετε την καρδιά σας, σε πρόσωπα που δεν μπορούν να εκτιμήσουν τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε σε ότι αφορά κινήσεις και αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον σας. Ίσως η βιασύνη και ο ενθουσιασμός να σας κάνουν απρόσεκτους και επιπόλαιους με κάποια ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία ανασφάλεια με οικονομικά θέματα. Μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κάποιες καταστάσεις που θέλουν καλή διαχείριση. Η προσωπική σας ζωή, θα έχει κάποιο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αλλάζουν την ψυχική σας διάθεση. Μπορεί να βρεθείτε σε δυσμενή θέση, όταν καταλάβετε τις προθέσεις προσώπου που εμπιστευόσασταν σε πολύ προσωπικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και βρίσκεστε σε μία σχετικά καλή περίοδο στα επαγγελματικά σας, θα παρουσιαστούν κάποια θέματα σε αυτόν τον τομέα, που θα πρέπει να επιλύσετε το συντομότερο. Άτομα από το περιβάλλον σας, σας στηρίζουν πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας και τα εμπιστεύεστε. Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τα επόμενα βήματα που θα κάνετε για την κοινωνική σας εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στην επίλυση κάποιων καταστάσεων, που σας έχουν κουράσει κατά το παρελθόν. Πολύ πιθανόν να συναντήσετε σήμερα κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή που θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να βάλετε καινούρια πρόσωπα στην ζωή σας. Κάποια λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν, θα έχουν καλή έκβαση, αν αυτό πραγματικά επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και μην περιμένετε να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία, γιατί μπορεί και να αργήσει. Καλό είναι να μην σπαταλάτε άσκοπα τα συναισθήματα σας και τα χρήματα σας, σε άτομα που δεν το αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία έκρυθμη ατμόσφαιρα, με δικά σας πρόσωπα, εφόσον ο Άρης απέναντι σας, συναντά με όψη τετραγώνου τον πλανήτη Ουρανό. Οι εντάσεις θα είναι πολύ πιθανές και για αυτό μην αφεθείτε σε λάθη, που θα προκαλέσουν την δυσαρέσκιά των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι και οι καλύτερες, αλλά μην πάρετε αποφάσεις για τίποτα σημαντικό ακόμη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αλλάξετε τα πράγματα στο μέλλον, με πολύ μικρή προσπάθεια.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa