Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17/7 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Σήμερα οι συναισθηματικές σχέσεις, είναι δύσκολο να αναπτυχθούν

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας σήμερα θα βρουν εμπόδια και ίσως η προσέγγιση ατόμου που σας ενδιαφέρει, θα γίνει με πολύ δυσκολία. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και ξεκινήσετε καμία οικονομική δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, οπότε αφήστε στην άκρη συναισθηματικά θέματα, που μάλλον θα σας απογοητεύσουν. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία σας, ίσως σας δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα, που τις περασμένες μέρες υπήρχε σε εξέλιξη. Αν τα συναισθήματα σας για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε, θα έχετε λάθος ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, δέχεται την παγωμένη αντίθεση του Κρόνου. Έτσι σήμερα η διάθεση σας θα είναι υποτονική, αλλά και θα πρέπει να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μια σχέσης, που βρίσκεται σε κρίση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε πάρα πολλά θέματα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας. Βέβαια θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι, οι συνθήκες που επικρατούν τώρα κυρίως στον εργασιακό σας χώρο, κάποια στιγμή θα είναι πολύ καλύτερες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, θα έχετε μία περίεργη αίσθηση, για πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί επίσης να συμβούν κάποια ατυχή γεγονότα, που θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε από ανθρώπους καρδιάς.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκόπου σας, θα δεχτεί την όψη αντίθεσης του Κρόνου, κάτι που θα δημιουργήσει την πόλωση σε ένα προσωπικό σας θέμα. Οι αντίθετες καταστάσεις, δεν θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν είναι εύκολο να κάνετε οικονομικές συναλλαγές, όπως επίσης θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας. Αφήστε τα σημαντικά για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο, πολιορκούν τα οικονομικά σας και θα σας παγιδέψουν σε καταστάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε. Όσο για την προσωπική σας ζωή, μέρα είναι και θα περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μία αρκετά απαιτητική μέρα στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δέχεται σε αντίθεση την αυστηρή ενέργεια του Κρόνου. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν γεγονότα, που θα λείπει η συναισθηματική προσέγγιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας, θα αρχίσουν να σας ανησυχούν. Ότι και να προσπαθήσετε να κάνετε, με γνώμονα το οικονομικό κέρδος, αυτό θα παρουσιάσει αρκετά προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα σας κάνει να απομακρυνθείτε για λίγο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό, μπορεί να είναι ένα απλό συμβάν, που θα του δώσετε μεγάλη έμφαση και αξία, ώστε να χαλάσει την ηρεμία σας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa