Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16/8 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Προσοχή στις μετακινήσεις, τα λόγια και τις σκέψεις

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία, εφόσον πολλά θέματα για κάποιους λόγους θα σας εκνευρίζουν. Η εκτόνωση σε λόγια και με πράξεις, καλό είναι να τις αποφύγετε, γιατί απλά αύριο θα είναι μία καινούρια μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αρκετό θάρρος αντιμετωπίζετε εδώ και πάρα πολύ καιρό τα νέα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί στην ζωή σας. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, θα σας κάνει ανήσυχους για τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει σήμερα να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη προσοχή. Ίσως κάποια δικά σας πρόσωπα, έχουν δίκιο για κάποια πράγματα που σας λένε και απλά ακούστε χωρίς να σας χαλάει η διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αγνοήσετε άτομα από το στενό σας περιβάλλον, που προσπαθούν να σας επηρεάσουν για κάποιο θέμα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην αφήσετε τους άλλους να [μπερδεύονται] στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο η μέρα θα είναι αρκετά απαιτητική και ιδιόμορφη. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια που θα πείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα έχει προχωρήσει στους Ιχθύες, κάτι που θα σας κάνει αρκετά ευαίσθητους με την προσωπική σας ζωή. Μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας, που μπορεί να έχουν κάποια δυσκολία, αλλά θα υπάρξει αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα συναισθηματικά σας. Μπορεί να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, που δεν μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τις ανάγκες σας. Ένα θέμα υγείας τακτοποιείται με ευκολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα αυτή έχει αρκετή ένταση, κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Βέβαια η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, γαληνεύει αρκετά τα γεγονότα προς το βράδυ και θα έχετε τον χρόνο να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά θέματα, που μάλλον είναι σημαντικά επειδή έτσι θέλετε να τα βλέπετε. Φροντίστε να είστε συνεπείς με εκείνα που έχετε τάξει, κυρίως στα πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό είναι να μην περιμένετε σήμερα πάρα πολλά πράγματα από τους άλλους, γιατί θα σας απογοητεύσουν. Προσπαθήστε να βάλετε σε σειρά κάποια πρακτικά θέματα και καλό είναι να σκεφτείτε την διαδικασία να αλλάξετε εικόνες και πρόσωπα γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ώστε να κάνετε το καλύτερο των δυνατοτήτων σας. Μην ξεχνάτε βέβαια να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικά άτομα που σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε σήμερα να κάνετε κάτι όμορφο για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ πιθανόν ένα ταξιδάκι να είναι πολύ σημαντικό και να σας ανανεώσει συναισθηματικά αλλά και σωματικά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa