Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17 – 18/8 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Τα συναισθήματα απογειώνονται, αλλά γεγονός είναι ότι δεν θα υπάρχει ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε μία συγκεχυμένη άποψη για κάποια πράγματα και αυτό θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε με εκνευρισμό και να χαλάτε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να μην κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο καμία συζήτηση, που να πρέπει να βάλετε τελεία και παύλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ότι έχετε στο μυαλό σας, αλλά θα πρέπει συγχρόνως να φροντίσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη στους Ιχθύες, θα σας βγάλει συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο, που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική πλευρά αυτού του διημέρου θα σας δείξει πόσο σημαντικό είναι να έχετε καλές σχέσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που είχατε για την επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο των Ιχθύων, θα διορθώσει πολλές καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν πάνω στην προσωπική σας ζωή, δεν θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να κάνετε μία καλή ενδοσκόπηση των συναισθημάτων σας, ακόμη και αν φοβάστε εδώ και πολύ καιρό να το τολμήσετε. Μην παραπλανηθείτε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείτε τα σημεία της σχέσης που χρειάζονται την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας δημιουργήσει αρκετά έντονα θέματα σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ πιθανόν να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, ή να πρέπει να βάλετε τα όρια σας, σε σχέσεις που σας έχουν κουράσει.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε με άτομα, που πολύ πιθανόν να σας δένουν συναισθηματικοί δεσμοί.. Μην χαλαρώνετε σε καταστάσεις που θέλουν καλό προγραμματισμό και αποφύγετε τις λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να προέλθουν από κακή εκτίμηση των γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε αυτό το διήμερο την δυνατότητα να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Επίσης αν για κάποιο λόγο οι συνθήκες σε ένα προσωπικό σας θέμα δεν είναι ιδανικές, μην κάνετε πίσω και δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα πρέπει να ανανεώσετε την ψυχολογία σας, φροντίζοντας να είστε κοντά σε πρόσωπα που σας δίνουν ανιδιοτελή τα συναισθήματα τους, χωρίς αντάλλαγμα. Οι μικροί και κοντινοί Καλοκαιρινοί προορισμοί, θα σας δώσουν χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και εσείς θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτό το διήμερο. Φροντίστε να βρεθείτε κοντά στην φύση και να πάρετε αρκετό Ήλιο, που θα σας χρειαστεί για τις βροχερές μέρες του Φθινοπώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει ότι θα έχετε κάποιους προβληματισμούς σε οικονομικά θέματα. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αγαπημένα σας πρόσωπα σε έξοδα, που εν τέλει θα σας είναι μάλλον περιττά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται κοντά σας και θα σας δημιουργεί αρκετές αναταράξεις στα συναισθήματα σας. Πολύ πιθανόν να νιώσετε λάθος μηνύματα από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό να είναι η αιτία να πληγωθείτε. Μην αναλώνεστε με τις επιθυμίες των άλλων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa