Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25/4 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η Νέα Σελήνη, χαρακτηρίζει την σκληρή προσπάθεια για νέα δεδομένα στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο τομέα των οικονομικών σας, θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να κατανοήσετε τις νέες επιλογές που έχετε από εδώ και πέρα. Ίσως να πρέπει να βάλετε νέα θέματα στο τραπέζι των συζητήσεων και να ενεργοποιήσετε κάθε νέα ευκαιρία που θα σας δοθεί. Μπορεί να είστε αρκετά ανυπόμονοι, βάζοντας με αυτό τον τρόπο φρένο σε κάποιες ευκαιρίες που θα έρθουν, γι αυτό ακούστε την διαίσθηση σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 23/4, θα έχετε στο ζώδιο σας την Νέα Σελήνη, όπου με την συμβολή του πλανήτη Ουρανού, θα ξαφνιάσετε με τις αποφάσεις που θα πάρετε και με τις αποκαλύψεις που θα φέρετε στην επιφάνεια. Είναι η στιγμή της αλήθειας, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά και με κάθε προσοχή, ώστε να πληγώσετε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας. Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία δικών σας ανθρώπων, όπου είναι ευάλωτοι την περίοδο αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ιδιαίτερα περίεργη περίοδος για σας, με κάποια θέματα να [στοιβιάζονται] στο μυαλό σας, χωρίς να μπορείτε να τα φέρετε σε αρμονία με την πραγματικότητα. Με μία Νέα Σελήνη στον δωδέκατο τομέα σας, ίσως να παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια, ή να βιώνετε την απομάκρυνση ενός προσώπου. Ότι και να συμβαίνει, θα πρέπει να σκεφτείτε την επόμενη μέρα που σίγουρα θα είναι καλύτερη και περισσότερο προστατευτική για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε μία πολύ ευαίσθητη στιγμή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι μία έκρηξη σε ότι μέχρι τώρα πιστεύατε και θεωρούσατε δικό σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν οι δυνάστες σας, ή θα σας απογοητεύσουν λόγο κάποιων οικονομικών τους απαιτήσεων, που θα αυξάνονται με παράλογο τρόπο. Φροντίστε επίσης να απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν έχουν συνέπεια στον λόγο τους.

ΛΕΩΝ

Ναι, ήρθε η στιγμή να δείτε την κοινωνική και προσωπική σας ζωή να αλλάζει. Μην νιώσετε άβολα όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως εσείς θα θέλατε. Να ξέρετε ότι το σύμπαν κάτι θέλει [πάλι] να σας δείξει και εσείς αυτή την φορά είστε πολύ πιο [διαβασμένοι] από τις προηγούμενες περιόδους της ζωής σας. Αν λοιπόν βρεθείτε σε μία αδιέξοδο, ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, μην πανικοβληθείτε, γιατί την μάχη δεν την έχετε χάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς που βάζετε την ζωή σας πάντα σε σειρά, φροντίστε τώρα να μην αφήσετε τους άλλους να διευθύνουν την καθημερινότητα σας. Μία κακή υγεία, δεν είναι απαραίτητα θέμα οργανικό, αλλά είναι το αποτέλεσμα πολλών καταστάσεων που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την περίοδο της πανδημίας. Επίσης, σαν ζώδιο που αγαπά την καλή φυσική κατάσταση, μην αφήσετε να σας απορροφήσει η αρνητική πλευρά αυτής της περιόδου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, σας κάνει περισσότερο ευάλωτους σε θέματα προσωπικά και οικονομικά. Έτσι μην προγραμματίζετε τίποτα οριστικό αυτές τις μέρες, εφόσον θα υπάρχουν πολλά εμπόδια που δεν θα σας αφήνουν να ολοκληρώσετε το οτιδήποτε. Μία επίσης κακή στιγμή, θα είναι αιτία να απομακρυνθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, οπότε και ρίξτε τους τόνους αν δεν θέλετε να έρθουν οριστικές ρίξεις στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη ανατροπές, όπου και θα συντελέσουν στο να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας έχουν δημιουργήσει συναισθηματική αστάθεια. Είναι μία περίοδος που η προσωπική σας ζωή θα παίξει σημαντικό ρόλο, ακόμη και σε σας που είστε αδέσμευτοι. Επίσης, ένα πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας απασχολήσει έντονα και θα γίνει περισσότερο απαιτητικό και δύστροπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη είναι μία ευκαιρία να κάνετε τους πειραματισμούς σας σε νέα επαγγελματικά διαβήματα. Είστε έτοιμοι για αλλαγές που σίγουρα θα συναντήσουν εμπόδια, αλλά θα τις φέρετε σε ένα καλό σημείο ώστε να δουλέψουν αργότερα υπέρ σας. Το σημαντικό είναι ότι πολλοί από σας και ιδίως των τελευταίων ημερών, θα έχουν μία πολύ καλή οικονομική ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες θα έχουν δύο δυναμικές, βάζοντας την καθημερινότητα σας σε πολλά συναισθηματικά επίπεδα. Από την μία θα έχετε πολλά πλανητικά στηρίγματα, που θα σας βοηθήσουν την στιγμή που θα έχετε ανάγκη, από ένα σταθερό χέρι, να σας δώσει δύναμη και ώθηση στα όνειρα σας. Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο, είναι ένα κομβικό σημείο ότι τα οικονομικά σας, θέλουν την απαιτούμενη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, έχετε αρκετά να κάνετε και να διεκπεραιώσετε. Βρίσκεστε πιεσμένοι από εξωγενείς καταστάσεις, που στην ουσία δεν μπορείτε να κάνετε και πάρα πολλά για να διορθώσετε αυτά που συμβαίνουν. Η στάση σας είναι άκαμπτη και αυτό ίσως να βοηθήσει στο να μην αφήσετε εύκολα τα παλιά σας σχέδια να διασκορπιστούν. Μείνετε στα θέλω σας και θα έρθει η στιγμή της κρίσης, που θα σας δικαιώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς που με τις ευαισθησίες σας κρίνετε το αποτέλεσμα κάθε κατάστασης, βρίσκεστε μέσα σε μία κομβική χρονική περίοδο, που όλοι θέλουν να σας συμβουλέψουν, ή να σας συμβουλευτούν. Η Νέα Σελήνη θα σας οδηγήσει σε νέους δρόμους, νέες αποφάσεις και νέα πρόσωπα, που κάποιοι δεν θα το δουν όλο αυτό με καλό μάτι. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και μην εγκαταλείψετε ότι θεωρείτε σημαντικό για σας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa