Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού είναι αρκετά σημαντικός και καυτός για όλους τους αντιπροσώπους των ζωδίων. Τα γεγονότα που θα πρέπει να περιμένουμε, θα είναι σημαντικά εφόσον οι δύο εκλείψεις που φιλοξενεί ο μήνας αυτός, θα κουράσουν και θα δοκιμάσουν τις αντοχές στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

Με το καλημέρα του Ιουλίου, δηλαδή στις 2/7, θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου, με την Νέα Σελήνη στις αρχές του Καρκίνου, όπου επηρεάζει σε αυτές τις μοίρες που θα εκδηλωθεί το φαινόμενο, τις κλιματολογικές συνθήκες. Στις 7/7, όπου στην χώρα μας θα υπάρξουν οι εκλογές, θα διαφοροποιηθεί το μέχρι τώρα πολιτικό σκηνικό της χώρας μας και μέσα από εντάσεις και προσπάθεια, θα υπάρξει μία νέα κυβέρνηση. 

Μέσα σε όλες αυτές τις εξελίξεις, από τις 8/7 θα τεθεί σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής, όπου φανερώνει μία άρνηση να βρεθούν ήρεμες συμφωνίες. Επιμένω ότι οι πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου, θα γίνουν σημαντικά γεγονότα και θα ανατραπούν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Στις 16/7, ακολουθεί η Πανσέληνος, όπου γίνεται αυτή την φορά έκλειψη Σελήνης, στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα υπάρξει η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου, όπου μιλά για αποκαλύψεις και καταστάσεις που θα σχετίζονται με την πρώτη έκλειψη, της 2/7. Σαν αποτέλεσμα των εξελίξεων στην χώρα μας, θα υπάρχει επίσης μία παγκόσμια τάση ανατροπής, αλλαγής και κινδύνου, σε άτομα κύρους, ή αρχηγών κρατών.

Σε μία γενική αναταραχή, δεν θα πάψει να υπάρχει το στοιχείο της εσωτερικής δύναμης για τον καθένα μας ξεχωριστά και όσο δύσκολη και να δείχνει μία περίοδος, μπορεί να αποδειχθεί εν τέλη ο δρόμος προς την εξέλιξη μας.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa