Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Αλεξάνδρας Καρτά για τους Λέοντες από 23/7 έως 22/8

ΛΕΩΝ [23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ]

Ο Λέοντας είναι το δεύτερο πύρινο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, όπου το στοιχείο της φωτιάς εκδηλώνεται σαν μία σταθερή εστία, που μοιράζει την θέρμη της με γενναιοδωρία και δημιουργικότητα. Η μεγαλοπρέπεια, η εκφραστικότητα, η αισιοδοξία, η γενναιόδωρη στάση και η ηγετική ικανότητα, είναι κάποια από τα θετικά χαρακτηριστικά που ακολουθούν όσους έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό τον αστερισμό. Δεν θα διστάσουν επίσης να ριχτούν στην μάχη, για οτιδήποτε μιλάει στην καρδιά τους, εκπροσωπώντας απόλυτα και με τον καλύτερο τρόπο την ευεργετική ενέργεια του Ηλίου, που αντιπροσωπεύει το ζώδιο τους.

Ένα βασικό λάθος του Λέοντα είναι το γεγονός ότι γίνεται θύμα του εαυτού του, βάζοντας πολύ ψιλά τον πήχη, χωρίς να έχει ετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, για να κερδίσει και οι προσδοκίες του γίνονται η φυλακή των ανώριμων στόχων του. Η αρχηγική τάση και ανάγκη για διάκριση, γίνεται τυραννική πορεία για τον ίδιο, αλλά και τους αγαπημένους του.

Είναι κατά βάση τυχεροί οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, αλλά θα πρέπει να διδαχθούν σε αυτή τους την ενσάρκωση, ότι δεν πρέπει να μοιράζονται με πολύ ευκολία την εμπιστοσύνη τους, γιατί είναι ο πιο βατός στόχος εκμετάλλευσης.

Η Καρμική πρόκληση στον Βασιλιά Λέοντα, είναι το να μπορέσει να κατέβει από τον θρόνο του και να αγκαλιάσει τις αδυναμίες των άλλων, συμμετέχοντας σε μία ωφέλιμη, ολοκληρωμένη και ουσιαστική παρέμβαση. Το καλύτερο θα ήταν να δει τον εαυτό του, ως συνάρτηση ενός συνόλου και όχι το σύνολο ως ατελή καθρέφτη του [τέλειου] εαυτού του.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa