Εκλογές 2019 Πολιτική

Οι λόγοι που οδήγησαν την Μεγαλοοικονόμου εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Τους λόγους που την οδήγησαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη ήττα στις ευρωεκλογές, εξήγησε (αφήνοντας ερωτηματικά) η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που παραιτήθηκε χθες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Η βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, άφησε σαφείς αιχμές κατά συναδέλφων της στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ: «Συνέβη κάτι που με πρόσβαλε. Υπήρξαν συμπεριφορές συναδέλφων μου προς το πρόσωπό μου…», είπε, αποφεύγοντας να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Πρόσθεσε ότι δεν θα ήταν ηθικό να το κάνει πριν η επιστολή φτάσει στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η διαδρομή της στην πολιτική κατά 99% έφθασε στο τέλος της: «Θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου», είπε, προσθέτοντας εμφανώς πικραμένη: «Ίσως είμαι πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός».

Έκλεισε την τοποθέτησή της με έναν… γρίφο: «Για να σταδιοδρομήσεις, πρέπει να έχει μπάρμπα στην Κορώνη. Κρατήστε το αυτό, θα το δείτε στην επιστολή μου…».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER