Εκλογές 2019 Παρασκηνιακά Πολιτική

Οι περιφέρειες που θα γίνει «σφαγή»!

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ το πολύ 80 βουλευτές από τους 144 που έχει σήμερα είναι λογικό να υπάρχει άγχος για το ποιοι θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Ανάμεσα τις περιφέρειες που θα υπάρξει σκληρή μάχη είναι στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, καθώς εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένεται να εκλέξει παραπάνω από 5 βουλευτές. Σημειώνεται πως εκεί είναι υποψήφιοι, μεταξύ άλλων, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τέρενς Κουίκ, Τάσος Πετρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία.

Αντίστοιχα, στη Μαγνησία, όπου το κόμμα της Αριστεράς εκτιμάται ότι θα καταλάβει μία μόνον έδρα, πολιτεύονται οι Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Κατερίνα Παπανάτσιου και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Σκληρή η μάχη στην Κοζάνη, όπου σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει τέσσερις βουλευτές, τους Δ. Δημητριάδη, Γ. Θεοφύλακτο, Θ. Μουμουλίδη, Γ. Ντζιμάνη, από τους οποίους θα επανεκλεγεί ένας. Επίσης, στα Τρίκαλα η Παναγιώτα Δριτσέλη, ο Σάκης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Σιμορέλης θα «παλέψουν» για μία εκλόγιμη θέση, όπως και στην Ηλεία ο Μάκης Μπαλαούρας και ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Ίδια εικόνα και στη Φθιώτιδα, όπου οι Απ. Καραναστάσης, Δ. Βέττας, Θανάσης Μιχελής και Γ. Σαρακιώτης θα μονομαχήσουν για μία έδρα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa