Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό – Στον Μητσοτάκη μεταβαίνει την Δευτέρα ο Κικίλιας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας και όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσει μαζί του τα νέα ενισχυμένα μέτρα τα οποία θα παρθούν ώστε να ασφαλιστεί η χώρα από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Στην σύσκεψη αποφασίσθηκαν νέα επιπρόσθετα μέτρα τα οποία πρέπει να παρθούν διότι ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού στην χώρα μας είναι πλέον πολύ μεγάλος μετά την εξάπλωση του στην Ιταλία. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει παραπάνω ανακοινώσεις και η αναλυτική ενημέρωση θα γίνει αύριο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Γνωστό έχει γίνει ότι Κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) μεταβαίνουν αύριο στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα, για να πραγματοποιήσουν ενημερώσεις των πληρωμάτων των πλοίων για τον νέο κοροναϊό και να αυξήσουν το επίπεδο ετοιμότητας των εκεί υγειονομικών αρχών στα μέτρα προφύλαξης. Ακόμα αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να αυξηθούν τα μέτρα επιτήρησης των ταξιδιωτών στις πύλες εισόδου της Ελλάδας με την γείτονα χώρα.

Δεν μπαίνουν σε καραντίνα οι μαθητές των 10 σχολείων

Σε ότι έχει να κάνει με τα σχολεία τα οποία βρίσκονται στην Ιταλία αποφασίστηκε ότι οι μαθητές δεν θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα, καθώς οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ κρίνουν ότι δεν επισκέφθηκαν πληγείσες περιοχές.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa