Πολιτική

ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για εισβολή στο γραφείο του Πρύτανη: Αδιαπραγμάτευτη η νομιμότητα κι η ασφάλεια

Να θυμίσουμε σήμερα το πρωί ότι ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο γραφείο του Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ανδρέα Μπουντουβή, προκαλώντας βανδαλισμούς εντός του γραφείου του και προπηλακίζοντας τον ίδιο, ως «πολιτική παρέμβαση για την κατάληψη Γκίνη».

Οργισμένη ήτνα η αντίδραση της ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Η βία και οι τραμπουκισμοί μόνο πολιτικές παρεμβάσεις δεν είναι. Είναι παράνομες ενέργειες και μόνο ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Η εμβληματική μεταρρύθμιση της κατάργησης του ασύλου ανομίας και της επαναφοράς του στην πραγματική έννοια της ακαδημαϊκής ελευθερίας έχει θέσει πλέον τις βάσεις για την καθιέρωση ειδικού σώματος πανεπιστημιακής φύλαξης -πράγμα που αποτελεί πάγια πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-, ούτως ώστε οι τραμπούκοι κάθε «απόχρωσης» να συλλαμβάνονται και να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.

Όσο και αν κάποιοι αρνούνται να το αποδεχτούν, οι μέρες της ανομίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το Πανεπιστήμιο επιστρέφει στους φυσικούς κατόχους του, δηλαδή τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους εργαζομένους. Η νομιμότητα και η ασφάλεια στα πανεπιστήμια δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa