Πολιτική

Οργή της ΝΔ για το email Κρέτσου

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην αποκάλυψη ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης προώθησε με ηλεκτρονικό μήνυμα άρθρο του Γενικού Γραμματέα Λευτέρη Κρέτσου, στις πρεσβείες του εξωτερικού ζητώντας τους να το προωθήσουν στα μέσα των χωρών στις οποίες βρίσκονται.

«Αποδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης», αναφέρει η ΝΔ .

«Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή Μ.Μ.Ε. την Αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας» σημειώνει.

Στο επίμαχο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης εξαπέλυε σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση αλλα και τη δικαιοσύνη.

«Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πολιτικοί βραχίονες των διαπλεκόμενων συμφερόντων», «το κράτος, όμως, δεν μπορεί να είναι όμηρος των επιδιώξεων και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων της ηγεσίας της Ν.Δ.» έγραφε μεταξύ άλλων ενώ επαναλάμβανε την άποψη που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ότι «Οι αποφάσεις του ΣτΕ και των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αξίζουν τον σεβασμό των πολιτών».

Παράλληλα άφηνε και υπονοούμενα για την ηθική των δικαστών του ΣτΕ αφού έγραφε ότι «μπορεί κάποιοι δικαστές του ΣτΕ να είναι υπεράνω χρημάτων».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa