Κορωνοϊός Παρασκηνιακά Πολιτική

Οργισμένη αντίδραση Κικίλια για τον Τσίπρα – Δείτε τι έγινε

Σε μία στιγμή που οι 30αρηδες δείχνουν τον δρόμο σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής στον εμβολιασμό ο Αλέξη Τσίπρας  με ατάκες «άνοιξε η πλατφόρμα για να ξεστοκάρουμε» σκορπίζει την αμφιβολία στον ελληνικό λαό για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.,

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο υγείας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Η ανάγκη για αντιπολίτευση πρέπει να έχει κάποια όρια. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει επιδείξει επίπεδο, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ δημοσίως. Κυρίες και κύριοι δεν διόρισα εγώ αυτή την επιτροπή, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα το 2017. Είναι εξαιρετική ομάδα και γι΄ αυτό ανανέωσα τη θητεία τους. Τους ευχαριστώ πολύ και δεν πρέπει να τους απαξιώνουμε ελαφρά τη καρδία. Είναι σοβαροί επιστήμονες και δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας για τους οποίους ξεστοκάρουμε τα εμβόλια», είπε ο υπουργός Υγείας απαντώντας στα όσα είπε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε». Εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Παπαδάκης παρενέβη λέγοντας ότι η λέξη ξεστοκάροντας δημιουργεί προβληματισμό στη κοινή γνώμη και τότε ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να διορθώσει αυτό που είπε λέγοντας: «Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca. Οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος τον κορωνοϊό και να περάσει δύσκολα είναι περισσότερες από τον πάθει κάτι από το εμβόλιο».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa