Κόσμος

Ο άγνωστος Ντόναλντ Τραμπ! Η κόκα-κόλα, ο εθισμός στις… ειδήσεις και η 60άρα!

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταναλώνει τεράστιες ποσότητες Coca Cola light, είναι εθισμένος με τα …δελτία ειδήσεων και χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να «φτιάχνεται» αποκαλύπτουν σύμβουλοι, συνεργάτες, φίλοι και μέλη του Κογκρέσου που μίλησαν στους New York Times.

Όπως είπαν το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ανοίξει την τηλεόραση και να χρησιμοποιήσει το CNN για να ενημερωθεί για τα -κατά τον ίδιο- fake news, το FOX για να χαλαρώσει και στη συνέχεια βλέπει την εκπομπή Morning Joe του MSNBC για να «κουρδιστεί»

Στην ίδια λογική της καθημερινής μάχης πίνει έως και 12 κουτάκια Diet Coke προκειμένου να παραμένει σε εγρήγορση.

Στενοί του συνεργάτες υποστηρίζουν ότι αυτό που κάνει είναι να περνά ώρες μπροστά σε έναν τηλεοπτικό δέκτη για να βλέπει τις ειδήσεις.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξυπνά, σύμφωνα με τους ΝΥΤ, στις 5:30 αφού έχει κοιμηθεί 5-6 ώρες και το πρώτο που κάνει είναι να ανοίξει την τηλεόραση έχοντας στο χέρι του συνήθως το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να γράψει ένα tweet που πιθανόν να του έρθει στο μυαλό βλέποντας τις ειδήσεις.

Βασικό «όπλο» του Τραμπ είναι μια τηλεόραση 60 ιντσών την οποία ο ίδιος αποκαλεί Super TiVO καθώς μπορεί να καταγράφει τις ειδήσεις από τα καλωδιακά κανάλια.

Η συσκευή, όπως λένε οι γνωρίζοντες, είναι πάντα ανοιχτή αν και πολλές φορές με κλειστό τον ήχο, ώστε ο Τραμπ να μπορεί να παρακολουθεί με ένα βλέμμα τις εξελίξεις.

Αποτέλεσμα είναι, γράφουν οι ΝΥΤ, να έχει γίνει ένας πρόεδρος που άγεται και φέρεται από τα μίντια και τα μηνύματά τους.

Προς απόδειξη του συμπεράσματος, μάλιστα, οι ΝΥΤ επικαλούνται την αντίδραση του Τραμπ όταν του έστειλαν το Νοέμβριο κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το πόσο και αν βλέπει τηλεόραση καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος εκείνη την ημέρα δήλωσε στους δημοσιογράφους που ήταν στο Air Force One ότι «είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν βλέπω πολύ τηλεόραση όταν είμαι στην Ουάσινγκτον ή τη Νέα Υόρκη».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa