Εκλογές 2019 Παρασκηνιακά Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τα είπε με τους άνδρες των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε λίγες στιγμές μαζί με του άνδρες των ΜΑΤ που φρουρούν την περιοχή του Πολυτεχνείου εχθές το βράδυ. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε στο λεωφορείο και συνομίλησε με τους άνδρες της διμοιρίας σχετικά με τις απαιτήσεις της δουλείας τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην τέλεση της υπηρεσίας τους.

Στην συνέχεια με κείμενο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μαζί με τις φωτογραφίες, υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα βρίσκεται δίπλα τους από την επομένη των εκλογών.

«Μετά από όλες τις ομιλίες, τις συνεντεύξεις, τις συγκεντρώσεις και τα σπίτια, είχα την μεγαλύτερη Τιμή από όλες. Πήγα και είδα τα παιδιά των ΜΑΤ, του αληθινούς αυτούς ήρωες της Δημοκρατίας μας, που σχεδόν κάθε βράδυ μάχονται με τους μπαχαλάκηδες για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Και πήγα στην καρδιά του «πολέμου» στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά αυτά τα έχουμε αφήσει, ως Πολιτεία, ολομόναχα! Από Δευτέρα αυτό θα αλλάξει! Σας το υπόσχομαι!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μέσα στην κλούβα

Μήνυμα οτι η ανοχή στην βία παίρνει τέλος ήθελε να στείλει ο Αδωνις

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa