Παρασκηνιακά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρέχει τα 42 χιλιόμετρα στον Μαραθώνιο της Αθήνας! (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη είναι ο 46ος Μαραθώνιος με χιλιάδες δρομείς να συμμετέχουν από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους δρομείς είναι και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πέρσι συμμετείχε στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων και όχι μόνο τερμάτισε, αλλά έσπασε και το προσωπικό του ρεκόρ, όπως είχε ανακοινώσει στο Twitter.

Φέτος, έβαλε μεγαλύτερο στόχο: να τερματίσει συμμετέχοντας στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου.

Σε μια πιο αναλυτική του ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει:

«Η μεγάλη μέρα του Μαραθωνίου έφθασε. Πρώτα ο Θεός σε λίγες ώρες θα έχω τερματίσει τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ.

Σας έχω πει πόσο με βοήθησε στην ζωή μου η άσκηση και η απόφαση να αρχίσω να τρέχω. Στην αρχή στα 5χλμ, μετά στα 10, στα 21 και σήμερα θα προσπαθήσω να τερματίσω τα 42.
Να ξέρετε ότι δεν σε βοηθάει τόσο να φτιάξεις το Σώμα σου όσο τον χαρακτήρα σου.

Αλλάζεις τις συνήθειες σου, αρχίζεις να προσέχεις τι τρως και γενικά προσαρμόζεις την ζωή σου στον στόχο. Για να φθάσω εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Πέτσιο τον διατροφολόγο που με βοήθησε να χάσω βάρος και τους φίλους μου από την Utah των ΗΠΑ τον ομογενή Βασίλη Κάρπο και κυρίως τον κ. Franz Kolb που έχει τρέξει 52 Μαραθωνίους δρόμους και μου έδειξε ότι όλα είναι στο μυαλό και φυσικά την οικογένεια μου που ανέχεται όλες μου τις τρέλες.

Όταν αποφασίσεις να είσαι εδώ έχεις κάνει τον μισό δρόμο ήδη. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά και να τερματίσω υγιής και σας εύχομαι και εσείς να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας.

ΥΓ. Ο κ. Τάκης Σπαθάς βετεράνος των Μαραθωνίων ήρθε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Τον ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER