Αθλητικά Κορωνοϊός

Ο Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ προσφέρει το διαμέρισμά του για τους ήρωες της Υγείας

Σε μια σπουδαία και αξιέπαινη κίνηση προχωράει ο Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ που έκανε γνωστό ότι διαθέτει το σπίτι του στο Οπόρτο σε όσους ανθρώπους δουλευουν στην Υγεία και το έχουν ανάγκη.

Με αυτή την ενέργεια ο Πορτογάλος αριστερός μπακ στέκεται δίπλα στους ήρωες της Υγείας της χώρας του που μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ήθελα με αυτό το μήνυμα να στείλω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, νοσοκόμους, γιατρούς, σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην μάχη για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Όλοι εσείς είστε πάρα πολύ σημαντικοί, είστε οι πραγματικοί ήρωες. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όπως γνωρίζετε παραχώρησα το διαμέρισμα μου στην Πορτογαλία στους επαγγελματίες υγείας, ώστε να μπορούν να ξεκουράζονται μετά τις δύσκολες μέρες και να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τις οικογένειές τους, να μην κολλήσουν.

Έτσι παραχώρησα το διαμέρισμα μου με μεγάλη μου χαρά σε εκείνους, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό», δήλωσε ο Λόπες.

Δείτε την ανάρτηση του ΠΣΑΠ για τη σπουδαία κίνηση του Λόπες

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa