Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Κρήτης

Ευχαριστίες προς τους χιλιάδες συμπολίτες του που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό του στις εκλογές για την Περιφέρεια Κρήτης έστειλε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ενώ συνεχάρη τον νικητή της χτεσινής εκλογικής διαδικασίας, Σταύρο Αρναουτάκη που εκλέχθηκε ξανά περιφερειάρχης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μαρκογιαννάκη

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί κάναμε έναν αξιοπρεπή, έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες συμπολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν σε αυτή την δύσκολη και άνιση μάχη. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας «Η Κρήτη Μπροστά!», που έδωσαν τον δικό τους ανιδιοτελή αγώνα, με δύναμη, ήθος και πίστη σε όσα πρεσβεύουμε.

Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Την επόμενη τετραετία, σε ότι μας αφορά, από τη θέση την οποία μας κατέταξε ο κρητικός λαός, θα συνεχίσουμε να δίνουμε με την ίδια δύναμη και πολιτικό ήθος, τον ίδιο αγώνα, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας. Θα είμαστε παρόντες, θα είμαστε η φωνή κάθε χωριού, κάθε γειτονιάς, κάθε γωνιάς της Κρήτης με μοναδικό στόχο το νησί μας να διεκδικεί σθεναρά όσα στερείται.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa