Πολιτική

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στην Έκθεση «ΟιΝοτικά»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παραβρέθηκε σήμερα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που διεξάγεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.), στις Γούρνες Ηρακλείου.

Εκεί είχε την χαρά να συναντηθεί με τον Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλη Καρκανάκη.

Παρέα με φίλους και επισκέπτες της έκθεσης, είχε την ευκαιρία να γευτεί κρασιά από 31 διαφορετικά οινοποιεία του νησιού, να συνομιλήσει κατ’ ιδίαν με τους παραγωγούς και να ενημερωθεί για τη συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια που καταβάλλει το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, εδώ και 13 χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η έκθεση ΟιΝοτικά είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μυηθούν οι επισκέπτες στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να γνωρίσουν τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και να δοκιμάσουν εξαιρετικά κρητικά κρασιά.

Συγχαίρω το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης για το εξαίρετο έργο που παράγει, αναλογιζόμενος τη σπουδαία ιστορία του τόπου μας, την παράδοσή του στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποιία. Μια παράδοση που όχι μόνο παραμένει ζωντανή αλλά γεννά ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτόν τον κόπο, αυτό το μεράκι, δεν μπορούμε μόνο να το επαινούμε και να το θαυμάζουμε, οφείλουμε και να το στηρίζουμε. Στεκόμαστε πλάι στον αμπελοκαλλιεργητή και τον οινοπαραγωγό, ειδικά όταν αγωνίζεται σε αντίξοες συνθήκες. Αυτή την Ελλάδα γευόμαστε στο κρασί της Κρήτης. Την Ελλάδα της δημιουργίας και της επιτυχίας. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους εκθέτες”!

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER