Παρασκηνιακά

Ο Γερουλάνος διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παύλος Γερουλάνος σε πρόσφατη εμφάνισή του έκανε σαφές ότι προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εάν αυτό το ζήτημα τεθεί στο τραπέζι.

Ο κ. Γερουλάνος εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σταθμό One και δήλωσε πως πρέπει να τεθούν συγκεκριμένες βάσεις στο ΚΙΝΑΛ ώστε να μπορέσει στο μέλλον να ηγηθεί της κεντροαριστεράς.

Ακόμα υπογράμμισε πως παρακολουθεί τα βήματα της ηγεσίας, ενώ δήλωσε πως αν τεθεί ζήτημα εκλογής ηγεσίας στο κόμμα, θα δώσει το «παρών» και θα βάλει υποψηφιότητα.

Σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση δήλωσε ότι «Oι προοδευτικοί δήμαρχοι της χώρας έχουν σκοπό να είναι ενωμένοι και να παρουσιάσουν μία διαφορετική αντίληψη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κι αυτό γιατί έχουμε τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την συντηρητική πολιτική της ΝΔ, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση είναι απλά το «μακρύ χέρι της» διοίκησης ή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσπάθησε να ελέγξει τους δήμους με γραφειοκρατεία ή με τη μορφή απλής αναλογικής. Απέναντι σε αυτές τις συντηρητικές απόψεις για το τι είναι αυτοδιοίκηση, υπάρχει μία προοδευτική, την οποία υποστηρίζουν οι περισσότεροι προοδευτικοί δήμαρχοι της χώρας και σκοπός μας είναι να κρατήσουμε αυτή την παράταξη ενωμένοι για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa