Πολιτική

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης «άνοιξε» την ΚΟ της ΝΔ – Ποιοι θα μιλήσουν

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας που φιλοξενείται σε γνωστό ξενοδοχείο στο Καβούρι. Η άτυπη, αλλά κρίσιμη συνεδρίαση έχει ως βασικό ζήτημα το προσφυγικό-μεταναστευτικό και το άνοιγμα έκανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές για την αναθεώρηση του Συντάγματος καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, έτσι ώστε να μην αισθάνονται οι τελευταίοι μακριά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το προσφυγικό καθώς ο πρωθυπουργός σκοπεύει να κινητοποιήσει του βουλευτές, οι οποίοι με την σειρά τους θα ενημερώσουν τις περιφέρειές τους και τις τοπικές κοινωνίες για την πραγματική διάσταση του μεταναστευτικού.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τοποθετηθούν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Μπούγας, πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa