Παρασκηνιακά

Ο Γραμμένος μπλοκάρει την επιστροφή Κουπτσίδη

Είναι πολλές φορές που διερωτάται κάποιος αν έχει παρακάτω αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ. Η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Όταν η σκοπιμότητα ξεπερνά τον νόμο και δεν βάζει κάποιος χρώμα στη ζωή του γιατί θέλει να τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα, συμβαίνουν τα εξής παράδοξα.

Ο Δ. Κουπτσίδης είχε κώλυμα λόγω παραπομπής για κακούργημα και απομακρύνθηκε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ (αρ. 3 του αθλητικού νόμου). Άλλοι βέβαια σε εξίσου κρίσιμες θέσεις παραμένουν (λέγε με Βασίλη).

Στην πορεία ο πρώην δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, αθωώθηκε από το  Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών, εφόσον βγήκε πάλλευκος από τις υποθέσεις των έξι απ’ ευθείας αναθέσεων έργων για τις οποίες είχε κατηγορηθεί, επιστρέφει δριμύτερος σε όλα τα πόστα του.

Στο ποδόσφαιρο όμως γίνονται… άλλα κόλπα. Ήδη έστειλε σχετικό έγγραφο στην Ομοσπονδία. Εκεί είναι που παίζεται το θέατρο του παραλόγου με… λόγο.

Με δεδομένο ότι ο εκ Γρεβενών προερχόμενος σύμβουλος είναι φίλα προσκείμενος στον Δ. Μελισσανίδη, η παρουσία του στην Εκτελεστική Επιτροπή διαφοροποιεί τις ισορροπίες, καθώς η συγκεκριμένη τάση έχει 8 εκπροσώπους έναντι 7 του ΠΑΟΚ και 2 του Ολυμπιακού.

Η πλευρά Μελισσανίδη θα φθάσει τους 9, ο Ιβάν θα μείνει με 6 και δεν του φθάνουν οι 2 του Ολυμπιακού, με τους οποίους πλέον είναι σε αντιπαράθεση, για να περνάει αυτά που θέλει.

Ο Γραμμένος ως νομικός ξέρει ότι δεν θα περάσει έτσι η προσπάθεια αποκλεισμού του Κουπτσίδη. Η ΕΠΟ έστειλε το αίτημά του στον Γ.Γ.Α., Ιούλιο Συναδινό, ο οποίος απάντησε όπως είναι εύλογο ότι «εσείς τον βγάλατε, εσείς θα τον ξαναβάλετε».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνεχίζει να δημιουργεί εμπόδια στην επιστροφή που αλλάζει τις ισορροπίες στην Ομοσπονδία. Ο θιγόμενος περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ που, αν δεν τον δικαιώνει, θα τον οδηγήσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και από ’κεί στα πολιτικά δικαστήρια.

πηγή iapopsi.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa