Περιφέρειες - Δήμοι

Ο δήμαρχος Κέας στο πλευρό του Γ. Χατζημάρκου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Την  υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Κέας, Γιάννη Ευαγγέλου,  στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις περιφερειακές εκλογές, για την Περιφερειακή Ενότητα Κέας Κύθνου, ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Ο κ. Ευαγγέλου, αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στον β΄ βαθμό Τοποικής Αυτοδιοίκησης, δήλωσε ότι «είναι μια αναβαθμισμένη αρμοδιότητα που θα μου δώσει την δυνατότητα να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου σε ένα άλλο επίπεδο και ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόθεσης μου από το Γιώργο Χατζημάρκο με τον οποίο είχα και έχω μια εξαιρετική και πολύ ωφέλιμη συνεργασία».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά σαράντα περίπου χρόνια δραστηριότητας  στον τουρισμό , η αγάπη μου για το νησί που γεννήθηκα κι έμαθα τα πρώτα μου γράμματα με οδήγησε να ασχοληθώ με τα διοικητικά της τοπικής αυτοδιοίκησης σαν Δήμαρχος της Κέας.

Οι γνώσεις μου αλλά και η εμπειρία μου από τις δραστηριότητες μου σαν επιχειρηματίας του τουρισμού αλλά και αυτές που απέκτησα σαν Δήμαρχος με οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσω από τον υποψήφιο και σημερινό Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο να ενταχθώ στην ομάδα του σαν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κέας και Κύθνου.

Είναι μια αναβαθμισμένη αρμοδιότητα που θα μου δώσει την δυνατότητα να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου σε ένα άλλο επίπεδο και ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόθεσης μου από το Γιώργο Χατζημάρκο με τον οποίο είχα και έχω μια εξαιρετική και πολύ ωφέλιμη συνεργασία».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa