Παρασκηνιακά Περιφέρειες - Δήμοι

Ο δήμαρχος που «κράτησε μούτρα» στον Χρήστο Σπίρτζη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήθως όταν σε εκδηλώσεις, συζητήσεις, ομιλίες παρίσταται μέλος του υπουργικού συμβουλίου προηγείται αυτό και κατόπιν ακολουθούν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και άλλοι παριστάμενοι.

Για τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, όμως, ο… άγραφος κανόνας δεν φαίνεται να ισχύει. Οπότε όταν στο πλαίσιο εγκαινίων της υπόγειας διάβασης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, πήγε στο βήμα για να μιλήσει ο αρμόδιος υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, αυτός «κράτησε μούτρα».

Ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέβηκε στο βήμα και είδε προς έκπληξή του τον δήμαρχο να διαμαρτύρεται, του είπε τότε να πάρει αυτός τη θέση του να μιλήσει, ο δήμαρχος συνέχισε λίγο σε… παραπονιάρικο τόνο «μα αλίμονο, τι λέτε τώρα», αλλά στο τέλος ανέβηκε στο βήμα εκφράζοντας και από εκεί τη δυσαρέσκειά του. «Εάν δεν το ζητούσα, δεν θα με βάζατε να μιλήσω;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού λοιπόν μίλησε και ανέβηκε ξανά στο βήμα ο Χρήστος Σπίρτζης, ο δήμαρχος δεν σταμάτησε ούτε εκεί να παρεμβαίνει, διακόπτοντας τον υπουργό, ενώ λίγο μετά αποχώρησε οριστικά.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ