Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Ο δυναμικός γιατρός Στέλιος Τριάντος «τρέχει» για μια «Νέα Αρχή Για Την Αττική»

Στο «τρέξιμο» είναι λίγο πριν την τελική ευθεία για τις Περιφερειακές εκλογές ο γιατρός – χειρουργός ΩΡΛ Στέλιος Τριάντος, αφού κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Πατούλη.

Ο δραστήριος και καταξιωμένος επιστήμονας επισκέπτεται καθημερινά τις συνοικίες της Αθήνας που ανήκουν στον Κεντρικό Τομέα της πόλης, – Δήμος Αθηναίων, Δήμος Βύρωνος, Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Δάφνης-Υμηττού, Δήμος Ζωγράφου, Δήμος Ηλιουπόλεως, Δήμος Καισαριανής και Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας – μαθαίνοντας και εντοπίζοντας τα προβλήματα των δημοτών, τα έργα που είναι σε εξέλιξη, τις κοινωνικές δομές των δήμων, ιδιαίτερα τα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν, αλλά και όλα τα άλλα που είναι σε εκκρεμότητα από την απελθούσα αρχή της περιφέρειας Αττικής.

Ως Διευθυντής στην ΩΡΛ κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, έχει ίδια αντίληψη για τα προβλήματα της υγείας και της πρόληψης σε επίπεδο περιφέρειας που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, όραμά του είναι να συμβάλει στη δημιουργία μιας Αττικής πρωτοπόρου σε όλους τους τομείς και κυρίως στην ενδυνάμωση των δομών για την πρόληψη της υγείας των κατοίκων της Περιφέρειας.
Συστρατεύτηκε με τον συνάδελφό του ιατρό Γιώργο Πατούλη διότι πιστεύει στο όραμά του για μια Νέα Αρχή στην Αττική!

Ποιος είναι ο Στέλιος Τριάντος

Ο ιατρός Τριάντος Στυλιανός γεννήθηκε το 1966, στην Καλαμάτα, είναι έγγαμος με την Ιλεάνα Κλοκώνη και πατέρας ενός παιδιού.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι κάτοχος διδακτορικής διατριβής της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Διευθυντής στην ΩΡΛ κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Έχει εργασθεί στο Εθνικό Σύστημα της Αγγλίας (NHS) σε μεγάλα νοσοκομεία του Λονδίνου οπως: το Guy’s Hospital και το Royal National Throat Nose and Ear Hospital, στο Maidstone, στο Kent και στο Warrick University Hospital.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός-Παραρρινίων ( F.Ε.S.S.) και στη Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου στο Λονδίνο.

Παρουσιάζει μεγάλη επιστημονική δραστηριότητα σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, και λαμβάνει μέρος σε χειρουργικά σεμινάρια ως εκπαιδευτής σε νέους ΩΡΛ ιατρούς.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου και μέλος σε Ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρείες όπως είναι η European Academy of Facial Plastic Surgery, η Πανελλήνια Εταιρεία ΩΡΛ -Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και κλινικής Ανοσολογίας, η Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου κ.α.

Τεράστια είναι η εθελοντική ιατρική προσφορά του σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και σε ιδρύματα της Ελλάδας για παιδιά, για άτομα με ειδικές ανάγκες, για ηλικιωμένους και πολύτεκνες οικογένειες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa