Παρασκηνιακά

Ο κύβος ερρίφθη – Αυτό είναι το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

ευρωεκλογές
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές, αποδεχόμενος την πρόταση που του είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν μερικούς μήνες.

Σε συνάντηση που είχαν χθες στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή συμφώνησαν ότι θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Μάιο και προφανώς θα είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις Βρυξέλλες, καθώς η εκλογή του τέως προέδρου θεωρείται δεδομένη.

Σε συνομιλητές του, τους τελευταίους μήνες, ο κ. Μεϊμαράκης άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, με μόνη πιθανότητα, αν βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ωστόσο μετά τη χθεσινή συνάντηση το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε και οριστικοποιήθηκε η κάθοδος του για την Ευρωβουλή όπως αρχικά είχε συζητηθεί.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική του κόμματος ενόψει της ΔΕΘ αλλά και των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τις απόψεις του κ. Μεϊμαράκη ενόψει του συνεδρίου του κόμματος τον Μάιο, στο οποίο  έχει οριστεί πρόεδρος, καθώς θεωρείται η αφετηρία της προεκλογικής περιόδου για τη ΝΔ. Κοινή εκτίμηση άλλωστε είναι ότι τον Μάιο θα στηθούν τετραπλές κάλπες.

Πηγή: iefimerida.gr 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa