Πολιτική

Ο Κώστας Αγοραστός στη νέα Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναμένεται να εκλεγεί μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, δηλαδή στο ανώτερο εκτελεστικό όργανο του κόμματος.

Η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ αναμένεται να συμμετέχουν οι βουλευτές Κεφάλα Μαρία (βουλευτής Ιωαννίνων), Μαντάς Περικλής (βουλευτής Μεσσηνίας), Οικονόμου Γιάννης (βουλευτής Φθιώτιδας) και Σπανάκης Βασίλης (βουλευτής Νοτίου Τομέα της Β´ Αθηνών), ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κλάδο της χώρας και την βόρεια Ελλάδα, ο Γιάννης Πολιτόπουλος λόγω της μακροχρόνιας και ανιδιοτελούς προσφοράς του στο κόμμα αλλά και ως ένας Έλληνας επιχειρηματίας με μεγάλη δραστηριότητα και στο εξωτερικό, η Μαρία Σαρηγιαννίδου ως πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας τη νέα γενιά του του κόμματος.

Επίσης, ex officio μέλη είναι ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας της Π.Ε. Γιώργος Στεργίου, ο γραμματέας της Κ.Ο. Σταύρος Καλαφάτης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Σπήλιος Λιβανός, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Παύλος Μαρινάκης.

Πηγή: larissapress.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa